Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Η αδιαλλαξία της εργοδοσίας στο «κάτεργο» QCS IKE (Quality Call Sales) δε θα μείνει αναπάντητη!



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
(ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΓΕΩΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ)
Ερμού και Φωκίωνος 11, 4ος όροφος, ΑΘΗΝΑ, http://www.somt.gr, τηλ. επικοινωνίας 6936760879 , 6977806266.


Η αδιαλλαξία της εργοδοσίας στο «κάτεργο» QCS IKE (Quality Call Sales) δε θα μείνει αναπάντητη!


Τετάρτη 04/03, όλοι στα γραφεία της QCS, στις 5:00 μμ, Πατησίων 48


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/02, παρέμβαση στην εταιρεία QCS IKEαπό το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών για την απόλυση δύο συναδέλφων. Οι εργοδότες φάνηκαν αδιάλλακτοι, δηλώνοντας μάλιστα ότι «προτιμούν να κλείσει η εταιρεία, παρά να επαναπροσλάβουν τους «αντιπαραγωγικούς» συναδέλφους»!


Η πραγματικότητα είναι ότι στην συγκεκριμένη εταιρία οι συνθήκες εργασίας είναι αυτές ενός σύγχρονου κάτεργου. 4 ώρες εργασία, 400 κλήσεις ημερισίως, για 250 ευρώ μηνιαίο μισθό. Με τέτοιους μισθούς ψίχουλα, με διαρκείς απειλές και πίεση σχετικά με την παραγωγικότητα των συναδέλφων, με παρακολούθηση των εργαζομένων με κάμερες προκειμένου να διασφαλίζεται η εντατικοποίηση της εργασίας.


Πριν ακριβώς ένα μήνα η εργοδοσία είχε απολύσει πάλι τον συνάδελφο Κ.Φ., αλλά έπειτα από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε αναγκάστηκε να τον επαναπροσλάβει. Όμως η εργοδοσία δεν «ξεχνά». Πριν καλά-καλά περάσει ένας μήνας, σε μια επίδειξη στυγνής εκδικητικής πρακτικής, προχώρησε στην απόλυση του συναδέλφου.


Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να σταματήσει των αγώνα μέχρι την επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας. Καταγγέλλουμε την εταιρεία QCS IKE για τις συνθήκες γαλέρας που έχει επιβάλλει, για την τρομοκρατία και την αυθαιρεσία απέναντι στους εργαζόμενους.


Καμία απειλή, καμία απόλυση να μην μείνει αναπάντητη. Και δεν θα μείνει! Αύριο όλοι στα γραφεία της QCS, να σπάσουμε τον τσαμπουκά στα αφεντικά!


Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων!


Κανένας εργαζόμενος μόνος του, με συλλογικούς αγώνες σπάμε την εργοδοτική τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου