Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γλαφυρές διαπιστώσεις για την "τράπεζα μας"

Από εδώ, γλαφυρές διαπιστώσεις για την "τράπεζα μας"

ΓΚΙΚΑΣ ΜΑΝΑΛΗΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΣ - ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κλπ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ .......

ΘΥΜΌΣΑΣΤΕ ΤΗΝ T BANK; ΗΤΑΝ Η ΑΣΠΙΣ BANK META AΠΟ ΒΑΦΤΊΣΙΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ. θα θυμίσω ότι ο Γενικός Δντης της ΑΣΠΙΣ BANK ΉΤΑΝ Ό ΑΔΕΛΦΌΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (που έκανε και τη φούσκα των μετοχών ΓΕΝΙΚΏΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ Α.Ε.)
ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΥΘΗΚΕ.

Νοέμβριος 1999. Βροχερή βραδιά. « Περιμένοντας για ένα ραντεβού αργά το απόγευμα στα γραφεία μιας κρατικής τράπεζας άκουσα από το διπλανό γραφείο τέσσερα πολύ μα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας να γελάν. ΒΡΕ ΣΕ ΚΑΛΌ ΤΟΥΣ ..... ΚΑΙ ΧΑΧΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ Γιατί; Ο κόσμος αγόραζε την μετοχή μιας εταιρείας που είχε σαν πάγιο, μια απλή αποθήκη και η αξία της ήταν στα 4 δις δραχμές. Και ο κόσμος αγόραζε. !!!!!!!
ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ, ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΣ. Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ BANK, AYTH ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ Τ BANK. ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ Τ ΒΑΝΚ ΚΑΤΑ 30 % ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΤ (ταχυδρομικό ταμιευτήριο) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΟΧΩΝ.
ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΤ , 50 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ BANK !!!!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ . ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ (καλώς τον Καρατζά) , ΠΗΡΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ .... ΕΙΝΑΙ Η Κα ΕΥΘΥΜΙΑ ΔΕΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ..
Chief Executive Officer / CEΟ T BANK
July 2011 – December 2011 (6 months)
Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΛΗ ΟΜΩΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ....
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εισηγείται το 13ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και θέτει υπόψη του Σώματος την υπ’ αριθμ. 665/2011απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την ανάθεση στη Δικηγόροκα Άννα – Σοφία Σαφού για να ασκήσει Παρέμβαση για λογαριασμό του Δήμου Κηφισιάς και να παραστεί, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας (Τμήμα Ε΄), την 7η Μαρτίου 2012, κατά τη συζήτηση Tης Αίτησης Ακυρώσεως της Ευθυμίας Δελή & Άγγελου Κιοσκλή, κατά: 1) Της υπ΄αριθ. 10920/13/1990 αποφάσεως του Νομάρχη Ανατολικής Αττικής (ΦΕΚ Δ’ αρ. φύλλου 274/14.05.1990) σχετικά με τη Τροποποίηση του ρυμοτομικού στο ΟΤ 18 για την κατάργηση της οδού Ορτανσίας, 2) Του Περιφερειάρχη Αττικής κατά τις διατάξεις του άρθρου 283 & 2 Ν. 3852/2010. 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
Ορίζει την αμοιβή της Δικηγόρου κας Άννας – Σοφίας Σαφού σύμφωνα με την
παρ. 3 του αρ. 281 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.), στο ύψος των 3.250,00€ +
ΦΠΑ που θα βαρύνει τον ΚΑ. 00.6111. «Αμοιβές Δικηγόρων».
(ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ 3.500 Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ (με τιμολόγιο) ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ... )
Η ΔΕΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ .... (ένα σωρό λεφτά χάθηκαν από μετόχους της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ και άγνωστο πόσα ξεπλύθηκαν....) ,ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ .... ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Attica Bank. (ΑΤΤΙCA ; ΓΙΑΤΙ ΑΤΤΙCA; θα καταλάβετε στη συνέχεια) ΑΤΤΙCA BANK λοιπόν ...
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΣΜΕΔΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 400.000.000. (Η ΑΤΤΙCA BANK είναι η μόνη που δεν έχει πάρε δώσε με το ΤΧΣ).
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ .... ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ...
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΓΕ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ στα χερια Μπακατσέλου - Βενιζέλου ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ (ή τέλος πάντων τα 400 να αλλάξουν χέρια) .ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ώστε να συμμετάσχουν αυτοί που πρέπει....) 7/2/2014
Την τοποθέτηση του Γκίκα Μάναλη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank και του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας.
(Όσον αφορά το μικρό όνομα του Γκίκα, προέρχεται από τη βλάχικη λέξη giza, και σημαίνει ο άνθρωπος της στρούγκας.) ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ... 
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ . Γκίκας Μάναλης, ειδικός διαχειριστής στο κλείσιμο της ΕΡΤ, καθώς και ως ειδικού στα χρηματοοικονομικά στην τράπεζα First Business Bank (FBB) του άρτι αποφυλακισθέντα κ.Ρέστη. !!!!!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!!! Αλέξανδρος Αντωνόπουλος πρώην πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε, το Δ.Σ. έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις:
1. Εξέλεξε ως μέλη του, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων Κωνσταντίνου Γουβάλα, Αικατερίνης Ζευγώλη και Ευθυμίας Δελή τους κυρίους Γκίκα Μάναλη, Νικόλαο Μπακατσέλο και Γιάννο Γραμματίδη. ΕΞΩ Η ΔΕΛΗ !!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .
Ο Νικόλαος Μπακατσέλος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε.” και της “Pyramis Deutschland GmbH”. Είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της “Δελφίνι Συμμετοχές Α.Ε.”.Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στην “Εκδοτική Βορείου Ελλάδας Α.Ε”, την μεγαλύτερη εκδοτική εταιρία στην Βόρεια Ελλάδα. (ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ , (ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η "ΔΕΛΦΙΝΙ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΑΤΣΕΛΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ...καθώς και μέλος του ΔΣ της πάλαι ποτέ OMEGA BANK, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ PROTON BANK απο τον Λαυρεντιάδη.!!!
Έχοντας υπάρξει, για αρκετά χρόνια, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο – Αμερικανικού Επιμελητηρίου !!!! (ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΠΑ;)
Γιάννος Γραμματίδης, πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου, αγαπημένου παιδιού της τρόικας, για τις απόψεις του περί αποκρατικοποιήσεων.!!!!
(ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ)
Μετά τις παραπάνω αλλαγές, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας επανασυγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής:
1) Ιωάννης Γαμβρίλης: Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, εκτελεστικό μέλος
2) ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ : Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος (ΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΩΝ)
3) Γκίκας Μάναλης: Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
4) Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
5) Ιωάννης Ιωαννίδης: Εκτελεστικό μέλος
6) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΛΗΣ: Εκτελεστικό μέλος ΔΕΛΗ ΕΦΥΓΕ ΔΕΛΗΣ ΜΠΗΚΕ !!!!!
7) Αθανάσιος Σταθόπουλος: Μη εκτελεστικό μέλος
8) Αθανάσιος Πρέσβελος: Μη εκτελεστικό μέλος
9) Ηλίας Περτζινίδης: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
10) Περικλής Καραΐσκος: Μη εκτελεστικό μέλος
11) Δημήτριος Βογανάτσης: Ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος
12) Νικόλαος Μπακατσέλος: Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΛΗ.
Κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10 του ν.3340/2005, του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 4.1.3.6. του ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α., σε εφαρμογή των αποφάσεων του Δ.Σ. της Τράπεζας (συνεδρίαση της 21-12-2010) και μετά τις αλλαγές που αυτές επιφέρουν στο Οργανόγραμμα της Τράπεζας, η Attica Bank γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό τις παρακάτω τοποθετήσεις διευθυντικών στελεχών:
Ο κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΛΗΣ έχει τοποθετηθεί και παραμένει Γενικός Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών-Λειτουργικών Εργασιών Τεχνολογίας και Κανονιστικού Πλαισίου, η οποία μετονομάζεται σε Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Κινδύνων-Οικονομικών και Λειτουργικής Στήριξης. Ο κ. Δελής είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά. Έχει διατελέσει στέλεχος της Millennium Bank. Στην Attica Bank εργάζεται από το 2004, αρχικά ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων και ως Γενικός Διευθυντής από το 2009. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ; ΣΑΝ ΠΟΙΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ; 
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ..... 24/9/2014
Την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων και Στρατηγικού Σχεδιασμού και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank, κ. Ευάγγελου Δελή, ανακοινώνει η τράπεζα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ....ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ .... ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ...... ΤΕΤΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ .... Ύστερα από έλεγχο των αρμοδίων οργάνων της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Δελής βρέθηκε με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!
ΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧ
ΤΩΡΑ; Πέραν των άλλων σοβαρών πτυχών της υπόθεσης, τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι σε βαθμό κακουργήματος, αφορούν πλαστογραφία με χρήση πλαστού εγγράφου και απάτη σε βάρος της Τράπεζας ενώ αποτελούν αντικείμενο ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ δίωξης από την Δικαιοσύνη... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ ΟΥΥΥΥΥΥΥ .... ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ; ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ .... ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ .. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΟΒΑΡΕΥΤΩ, ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Ή ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ Ή ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΑΣ. (ίσως και να είναι πολύ αργά και η καταβόθρα ρούφηξε τα 400.000.000 σας.) welcome to club ......

1 σχόλιο:

  1. Τα εκατομμύρια είναι τουλάχιστον 420 (215 + 205) μέχρι το 2013. Αν υπολογιστεί και η αποφασισθείσα συμμετοχή στη νέα ΑΜΚ (με τις ευλογίες Τσίπρα-Σπίρτζη) περίπου άλλα 200, είναι βέβαιο ότι σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν λεφτά για τις συντάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή