Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Βρέθηκε με πλαστό πτυχίο ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Αττικής. Βαριά αδικήματα, συγκλονιστικό παρασκήνιο και πολλά ερωτήματα!

Από Press.gr. Από τον Στάθη Παλαιολόγο!


Εν μέσω θυέλλης, παρασκηνιακής προς το παρόν, για το θέμα της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, η Τράπεζα Αττικής αντιμετωπίζει νέες σοβαρές περιπέτειες!

Όπως πληροφορείται το Press-gr, την Τετάρτη αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Ευάγγελος Δελής. 

Τι είχε προηγηθεί; Ύστερα από έλεγχο των αρμοδίων οργάνων της Τράπεζας της Ελλάδος ο κ. Δελής βρέθηκε -ναι!- με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!
Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, πρόκειται για πραγματική βόμβα! 
Πέραν των άλλων σοβαρών πτυχών της υπόθεσης, τα αδικήματα σε αυτή την περίπτωση είναι σε βαθμό κακουργήματος, αφορούν πλαστογραφία με χρήση πλαστού εγγράφου και απάτη σε βάρος της Τράπεζας ενώ αποτελούν αντικείμενο ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗΣ  δίωξης από την Δικαιοσύνη...

Υστερα από την συγκλονιστική και διασταυρωμένη αυτή αποκάλυψη, που φέρνουμε σήμερα στο φως από τις στήλες του Press-gr (και άλλων αδέσμευτων blogs που έχουμε στείλει το θέμα) τα ερωτήματα που ανακύπτουν βεβαίως είναι πάρα πολλά:

- Γιατί τηρείται σιωπή και μυστικότητα γύρω από την υπόθεση; Γιατί δεν "μιλάει" κανείς; Δεν πιστεύουμε να θέλει κανείς να την κουκουλώσει...

- Έχει σταλεί -και πότε- ο φάκελος στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες την ώρα μάλιστα που χαλάει ο κόσμος για τα πλαστά πτυχία στον δημόσιο τομέα; Και μην ξεχνάμε ότι η Τράπεζα Αττικής είναι επί της ουσίαςΚΡΑΤΙΚΗ Τράπεζα. Δεν είναι ιδιωτική...

-Αν δεν έχει σταλεί ακόμη ο φάκελος στον εισαγγελέα, σε τι οφείλεται η καθυστέρηση; 

-Ο ίδιος ο κ. Δελής πώς αντιδρά σε όλο αυτό; Ποια στάση κρατά; Αυτό έχει σημασία διότι από τη θέση που κατείχε τα τελευταία χρόνια έχει χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις ακόμη και μεγάλων δανείων, έχει χειριστεί επίσης την υπόθεση της προηγούμενης αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου και γνωρίζει σίγουρα πάρα πολλά πράγματα. Έτσι δεν είναι;

Είναι προφανές επομένως ότι το θέμα έχει μεγάλες και πολυεπίπεδες διαστάσεις. Και ενδεχομένως αποδειχτεί ότι αποτελεί απλώς την κορυφή ενός τεράστιου παγόβουνου!

3 σχόλια:

  1. στο μεταξύ στο ΧΑΑ...
    "Στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, οι απώλειες υπήρξαν πιο βαριές με τον επικείμενο δείκτη να κλείνει 4,58% χαμηλότερα στις 936.11 μονάδες. Πέραν της μετοχής του ΙΑΤΡΙΚΟΥ (+4,4%) και του ΣΑΡΑΝΤΗ (+0,4%) οι υπόλοιπες 18 υποχώρησαν σημαντικά με την Τρ. Αττικής να ηγείται των απωλειών σημειώνοντας και νέο ιστορικό χαμηλό τα 0,075 ευρώ ενώ έκανε και τοπικό τα 0,068 ευρώ. Ακολούθησε η ΣΙΔΕΝΟΡ (-8,8%), ο ΟΛΘ (-7,91%), η ΑΡΑΙΓ (-7,79%) και η ΙΝΤΚΑ (-7,16%). Ο ΑΒΑΞ και τα ΕΛΚΑ έκλεισαν 6,25% και 6,15% χαμηλότερα αντίστοιχα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ LOWER KAI MICHIGAN ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΘΙΚΩΣ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ... 'ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ'_.

    ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ, 'ΟΧΙ΄ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ο μόνος εκεί χωρίς πτυχίο και με θέση που αμείβεται σαν να έχει πτυχίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή