Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Παντεχνική Ανοικτή Συνέλευση Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 2/10


Καλούμε όλους τους συναδέλφους μηχανικούς και τον τεχνικό κόσμο την Πέμπτη 2/10/2014 στην ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ* στο ΤΕΕ/ΤΚΜ στις 19.00 με θέμα Ασφαλιστικό - ΤΣΜΕΔΕ. Σε αυτή τη συνέλευση θα υπάρχει και νομικός σύμβουλος. Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θέματα : 1. Κινητοποιήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα
2. Νομική διεκδίκηση στα θέματα του ασφαλιστικού είτε προσωπικά είτε συλλογικά. Θα υπάρχει δικηγόρος για ενημέρωση και για να δούμε πιθανές λύσεις. Μετά την ενημέρωση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

ΖΗΤΑΜΕ :
1. ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΜΕΔΕ! ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
2. ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΦΤΏΧΙΑΣ – ΑΝΑΛΟΓΊΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ
3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ – ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ.
4. ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ – ΜΕΙΩΣΗ 30%
5. ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 4 ΧΡΌΝΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
6. ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

*Η ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ συγκροτήθηκε από συλλόγους μηχανικών, μηχανικούς, εργολήπτες, δεν έχει κομματικό χαρακτήρα και προσπαθεί να συντονίσει τη δράση όλου του κλάδου.

ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου