Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μανώλη Γλέζου

Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μανώλη Γλέζου
Διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μανώλη Γλέζου, έναν χρόνο μετά τον βιολογικό θάνατό του, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης με τη συμμετοχή φίλων και συναγωνιστών του.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «είναι σαν χθες που έφυγε και άφησε ένα κενό στη ζωή μας όχι όμως και στην καρδιά μας και στη μνήμη μας. Ασυμβίβαστος αγωνιστής για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και τα Κοινωνικά Δικαιώματα, υπερασπιστής του Δίκιου των αδύναμων και του Λαού μας, Ενεργός Πολίτης, ακαταπόνητος και πάντα παρών, που "αντί να ξοφλήσει τη ζωή του με την τόλμη μιας στιγμής την έσπειρε σε έναν αιώνα".

»Εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας, δεν δόθηκε η ευκαιρία του συλλογικού αποχαιρετισμού τότε και δεν δίνεται και τώρα, η δυνατότητα μιας ανοιχτής εκδήλωσης. Για "να μη σβήσουν τα καντήλια της μνήμης", ακολουθώντας τις αναγκαίες συνήθειες των καιρών, θα μοιραστούμε αναμνήσεις που φυλάξαμε από τον αγαπημένο μας Μανώλη μέσα από μια διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει στις 30 του Μάρτη, στις 7:30 μ.μ., στην οποία συμμετέχουν οι:

Κώστας Ήσυχος, Μανώλης Ισιγώνης (Αρχιτέκτονας, Πάρος), Ιωάννα Καρυστιάνη (Συγγραφέας), Σοφία Κατσουρού (Φιλόλογος, Απεράθου), Άννα Λεβογιάννη (Νηπιαγωγός, Μουσικός), Παναγιώτα Μανιού (Επ. Συνεργάτης στην Ευρωβουλή), Γιάννης Μηλιός (Ομ. Καθηγητής ΕΜΠ), Θανάσης Παπαδόπουλος (Δήμαρχος Καλαβρύτων), Μαργαρίτα Παπαϊωάννου (Πολ. Μηχανικός, Λονδίνο), Σπύρος Παυλίδης (Ομ. Καθηγητής ΑΠΘ), Τάκης Πολίτης (Καθ. Παν. Θεσσαλίας), Σωτήρης Πράπας (Γιατρός), Πέπη Ρηγοπούλου (Ομ. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Συγγραφέας), Σοφία Σακοράφα (Αντιπ. Βουλής των Ελλήνων), Λη Σαράφη (Ιστορικός), Άννα Φιλίνη (Αρχιτέκτονας, Ζωγράφος).

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης, μέσω βίντεο, οι Fabio De Masi (Βουλευτής στη Γερμανική Bundestag), Martina Michels (Ευρωβουλευτής), Paul Emile Dupret (Επ. Συνεργάτης στην Ευρωβουλή)

ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε την απευθείας μετάδοση της εκδήλωσης μέσω του καναλιού Μανώλη Γλέζου στο YouTube και εδώ μέσω του Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου