Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλαλητήριο απάντηση στις δολοφονίες της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής


Συλλαλητήριο απάντηση στις δολοφονίες της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Παρασκευή 25/9, Ομόνοια 7 μμ

Συλλαλητήριο απάντηση στις δολοφονίες της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο και των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, Ομόνοια 7μμ Καλούν: ΚΕΕΡΦΑ, κοινότητες μεταναστών και προσφύγων.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Είναι πρόκληση η ΕΕ να προσπαθεί να ξεφορτωθεί τις ευθύνες για τις δολοφονές μικρών Αϋλάν στα σύνορα της! Είναι πρόκληση ο φύρερ της Χρυσής Αυγής να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την ώρα, που χιλιάδες πρόσφυγες πνίγονται στα νερά της Μεσογείου, οι αποφάσεις των υπουργών της ΕΕ οδηγούν σε μεγαλύτερο κλείσιμο των συνόρων με τη στρατιωτικοποίηση της φύλαξης τους.

Κηρύσσει τον πόλεμο στους πρόσφυγες, οδηγώντας έτσι ανθρώπους κατατρεγμένους να ρισκάρουν ακόμη περισσότερο τις ζωές τους για να περάσουν στην Ευρώπη.

Η «κατανομή 120.000» είναι το πρόσχημα για να εγκατασταθούν σκληροί και άκαρδοι μηχανισμοί «καταγραφής» από τη FRONTEX και τις αστυνομικές αρχές, ώστε να μπλοκαριστεί το πέρασμα προσφύγων και μεταναστών. Η ρατσιστική εκστρατεία ισλαμοφοβίας κλιμακώνεται ενώ ταυτόχρονα οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις φουντώνουν την δράση του ISIS σε όλη την Μ.Ανατολή.


Είναι καιρός να τελειώνουμε με τις ρατσιστικές πολιτικές της Ευρώπης-φρούριο που σκοτώνουν τους μικρούς Αϋλάν. Να πέσουν οι φράχτες από τόν Έβρο μέχρι το Καλαί, να ανοίξουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες, να πάρουν άσυλο, να έχουν πρόσβαση σε αξιοπρεπή σίτιση και στέγαση.

Το μαζικό κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, μαζί με το εργατικό κίνημα μπορεί να επιβάλει ότι η ανθρωπιστική κρίση με θύματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη εξ αιτίας των πολιτικών της λιτότητας και της φτώχειας, μπορεί να πάρει τέλος. Να επιβάλουμε με τους αγώνες μας ότι θα δοθούν κοινωνικές παροχές για όλους τους φτωχούς και κατατρεγμένους, ντόπιους και πρόσφυγες. Λεφτά θα βρεθούν με τη διαγραφή του χρέους.

Να εμποδίσουμε τις κυβερνήσεις να παίζουν το χαρτί του ρατσισμού για να μετατρέψουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε αποδιοπομπαίους τράγους εξαιτίας της χρεοκοπίας των πολιτικών τους.

Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να στρέψουν τη δυσαρέσκεια σε ρατσιστικό κυνηγητό των προσφύγων. Η θέση των νεοναζί δολοφόνων που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα είναι βαθιά στη φυλακή. Τώρα να συνεχίσει η δίκη, χωρίς τις μεθοδεύσεις που σπρώχνουν να πέσουν στα μαλακά οι ναζί. Να μιλήσει, επιτέλους, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Το συλλαλητήριο στις 25 Σεπτέμβρη είναι μόνο η αρχή για να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στις δολοφονίες των προσφύγων και να απομονώσουμε τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.


www.antiracismfascism.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου