Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή: Κάτω τα χέρια των ναζιστών από τους αγωνιστές

Διαβάστε σχετικά:
https://www.thepressproject.gr/article/119044/Epithesi-melon-tis-Xrusis-Augis-se-dikigoro-tis-Politikis-Agogis και 
http://www.cnn.gr/news/ellada/story/103914/epithesi-se-dikigoro-apo-meli-tis-xrysis-aygis-pics

καθώς και την ανακοίνωση της συναγωνιστικής μας παράταξης στο ΔΣΑ, μέλος της οποίας ήταν και το θύμα της ναζιστικής επίθεσης

Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή



Κάτω τα χέρια των ναζιστών από τους αγωνιστές 

1/11/2017
Σήμερα το πρωί, έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της δίκης της Χρυσής Αυγής, μέλη της ναζιστικής συμμορίας επιτέθηκαν σε δικηγόρους και άλλους πολίτες, αγωνιστές και αγωνίστριες του αντιφασιστικού κινήματος, έξω από το χώρο του δικαστηρίου. Δε δίστασαν να επιτεθούν σε δύο γυναίκες την ώρα που αποβιβάζονταν από το τρόλεϊ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας χτυπώντας και τις δύο στο πρόσωπο. Η μία εκ των δύο γυναικών είναι η Ευγενία Κουνιάκη, δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής και αγωνίστρια του κοινωνικού κινήματος, υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές του ΔΣΑ με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή- Αριστερό Ενωτικό Ψηφοδέλτιο».

Πρόκειται για άλλη μια επίθεση που σκοπό έχει να διασπείρει το φόβο και την τρομοκρατία τόσο στους δικηγόρους της Πολιτικής Αγωγής όσο και κατ' επέκταση στους μάρτυρες αλλά και σε όσους αντιστέκονται στο φασισμό. Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν μας τρομοκρατούν ούτε η ναζιστική συμμορία τους ούτε και τα συμφέροντα που αυτή εξυπηρετεί, θέτοντας πρόθυμα τις «υπηρεσίες» της στη στοχοποίηση αγωνιστών και στην καταστολή των αγώνων ενάντια στα μνημόνια και την κοινωνική εξαθλίωση, ενάντια στο ρατσισμό και την ανθρώπινη εκμετάλλευση. Βρίσκονται οι ίδιοι σε τρόμο καθώς όλη η κοινωνία πλέον γνωρίζει ότι πρόκειται για μια δολοφονική ναζιστική συμμορία. Οι κοινωνικοί αγώνες θα τσακίσουν το φασισμό και τα ναζιστικά υποκείμενα της χρυσής αυγής. 
Καλούμε το ΔΣΑ να καταδικάσει την επίθεση υπερασπιζόμενος τα μέλη του από τις φασιστικές επιθέσεις.



ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ



EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου