Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

21 Μάρτη, αντιφασιστικά αντιρατσιστικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Πάτρα

KEERFA-FEB-2015-21-MAR-print-poster-concert-Final-flyer-1.jpg
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Μετά την ανακοίνωση του ορισμού της δίκης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ΚΕΕΡΦΑ, συνδικάτα, κοινότητες μεταναστών, φοιτητικοί σύλλογοι, δημοτικές κινήσεις, μαθητές και εκπαιδευτικοί , ΛΟΑΤ κοινότητα, η Κίνηση για τη Χειραφέτηση των ΑμεΑ, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών,  ανεβάζουμε τις μηχανές για την επιτυχία των  διαδηλώσεων στις 21 Μάρτη!
Είναι η πρώτη μας μεγάλη κινητοποίηση απαιτώντας να μπουν στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και να σταματήσει η μακρόχρονη κάλυψη των επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου από την ΕΛΑΣ, τα δικαστήρια, τα εφοπλιστικά γραφεία.
Οι μετανάστες βρίσκονται σε αναβρασμό μετά τους πέντε νεκρούς στην Αμυγδαλέζα και στα αστυνομικά τμήματα. Ζητάμε από την κυβέρνηση  της αριστεράς να κλείσει τώρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και να δώσει χαρτιά στους μετανάστες και ιθαγένεια στα παιδιά.
Συντονιζόμαστε διεθνώς στις 21 Μάρτη με κινητοποιήσεις σε Ν.Υόρκη, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Κοπεγχάγη, Βιέννη, Ρώμη, Άμστερνταμ,  Λευκωσία κλπ
Στις 21 Μάρτη, πλήθος οργανώσεων καλούν σε συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 2μμ και συναυλία στις 4μμ στο Σύνταγμα με την συμμετοχή των εξής καλλιτεχνών: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σπύρο Γραμμένο, Στάθη Δρογώση, ΑλέξηKαλοφωλιά, Ιllegal operation, Mistah Rude+Tiny Jackal,Radio Sol,Jerome Kaluta, Muchatrela, Αδέσποτες σκύλες, 307 Jam Squad
Συλλαλητήρια καλούνται στη Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 1μμ, στα Χανιά στη Πλατεία Αγοράς στις 1μμ και στην Πάτρα στις 11πμ στη Πλατεία Γεωργίου.
ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ:
Ενισχύστε οικονομικά τώρα την καμπάνια για τις 21 Μάρτη
καταθέτοντας στον λογαριασμό  Εθνική Τράπεζα 167 47083265
IBAN:GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 SWIFTBIC: ETHNGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου