Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Φωτογραφίες από την Πανεκπαιδευτική Πορεία

Στις φωτογραφίες υπάρχει τόσο η πορεία του Μ.Α.Σ. (χώρος του ΚΚΕ, η οποία ξεκίνησε από την Ομόνοια και πέρασε από τα Προπύλαια) όσο και η κυρίως πορεία των φοιτητικών συλλόγων και των καταλήψεων τους που είχε περίπου 5000 κυρίως φοιτητές.

6 σχόλια:

  1. Δοκιμάστε την επόμενη φορά να μαυρίσετε τα πρόσωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούμε να τραβάμε πορείες και μπλοκ που δεν έχουν πρόβλημα με την προβολή των προσώπων τους σε στιγμές άσχετες. Αν παρόλα αυτά οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα με κάποια φώτο ας μας στείλει μειλ ή κάποιο σχόλιο και θα την αφαιρέσουμε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγγνωμη παιδια και που ξέρετε ποιοι θέλουν να φαίνονται και ποιοι όχι; Ποια είναι τα κριτηρια; Λίγο παραπάνω προσοχή δεν βλάπτει και δεν ειναι πολύ ωρα δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μπλοκ σωματείων, συλλόγων ή πολιτικών οργανώσεων που συνήθως τραβάμε δεν έχουν τέτοιο ζήτημα. Είναι κατανοητή και σεβαστή η άποψη ατόμων ή χώρων να μην επιθυμούν τη φωτογράφιση τους και τη σεβόμαστε, γι αυτο και προσέχουμε όσο μπορούμε, θα το ξαναδούμε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σκοπός αυτών των φωτογραφήσεων πάντως και της δημοσιοποίησης τους είναι ένας: η καταγραφή και η γνωστοποίηση σε έναν ευρύτερο κόσμο γεγονότων αντίστασης στη βάρβαρη κυρίαρχη πολιτική εναντίον του ελληνικού λαού, γεγονότων που αποκρύπτουν ή παραχαράσσουν κατά πώς τους βολεύει τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ώστε να μην βλέπει ο κόσμος ότι κάτι κινείται και παίρνει θάρρος και κάνει κουράγιο και ελπίζει και εξαπλώνεται η αντίσταση.
    Και δεν ξέρω αν είδατε αλλά δεν υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή πουθενά αλλού στο διαδίκτυο τόσες πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή πορεία.
    Όσοι συμμετέχουμε σε μια πορεία ή σε μια συγκέντρωση, δεν ντρεπόμαστε για αυτό, εξάλλου πρόκειται για συμμετοχή σε ένα συλλογικό γεγονός σε δημόσιο χώρο, με παρουσία πολλών, πάρα πολλών ερασιτεχνών και επαγγελματιών φωτογράφων καθώς και τηλεοπτικών συνεργείων. Σε κάθε περίπτωση αν κάποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση κάποιας φωτογραφίας θα την αφαιρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ελλάδα πάντως από ρουφιάνους άλλο τίποτα. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στην ανάρτηση αλλά σε πολλούς που θα την δουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή