Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Όχι στο όνομα μας!

Τι λέγαμε την περασμένη βδομάδα για το όργιο επιχορήγησης των ΚΕΚ στο όνομα μας για κάποια "επιμόρφωση"; Άρχισαν ήδη τα όργανα, 100 ώρες για 600 € ταρίφα, όσα τους δίνει η κυβέρνηση. Αναδημοσιεύουμε από την ιστοσελίδα του ΤΕΕ Πελοπ/σου αλλά και μειλ που στέλνονται μαζικά σε μηχανικούς


Επιδοτούμενο πρόγραμμα επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων από το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ


Επιταγή Κατάρτισης (Voucher) 600 ευρώ για αναβάθμιση ψηφιακών δεξιοτήτων σε 166.000 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες μέσω τηλεκπαίδευσης.

Η δράση απευθύνεται σε 166.000 επιστήμονες που προέρχονται από τους εξής επιστημονικούς κλάδους:
Δικηγόροι
Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων, ψυχιάτρων και λοιπού ιατρικού προσωπικού)
Μηχανικοί / Αρχιτέκτονες
Οικονομολόγοι / Λογιστές
Εκπαιδευτικοί
Ερευνητές

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης, θα αποσκοπούν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα λήψης του ανάλογου πιστοποιητικού.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις με την ολοκλήρωση έκαστης διδακτικής ενότητας μέσα στον Απρίλιο.

Το ΚΕΚ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ διαθέτει Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας, Υποδιεύθυνση ΙΙ – Δράσεων Τομέα Απασχόλησης (ΕΔ ΕΣΠΑ ΑπΚΟ)

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε sms: 6975803004

Ρήγα Φεραίου 127 | 22 100 Τρίπολη | 2710 227703 – 6976393370
Άστρος Β. Κυνουρίας | 22001 | 27550 24094 – 6975803004





Είσαι επιστήμονας – ελεύθερος επαγγελματίας;





Αναπόφευκτα, ο κλάδος σου έχει πληγεί από την εξάπλωση του κορωνοϊού - όμως στην κρίση αυτή παρουσιάζονται ευκαιρίες για εξέλιξη.



Αναβάθμισε τώρα τις ψηφιακές σου γνώσεις και δεξιότητες, μέσω του επιδοτούμενου εξ’ αποστάσεως προγράμματος e-learning, 100 ωρών από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Master.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας σε έναν από τους παρακάτω κλάδους:
Δικηγόρος
Ιατρός (και ιατρικό προσωπικό)
Οδοντίατρος
Μηχανικος
Αρχιτέκτονας
Οικονομολόγος ή Λογιστής
Εκπαιδευτικός
Ερευνητής


Δήλωσε το ενδιαφέρον σου και μάθε τα πάντα για τη διαδικασία ένταξης και τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά προγράμματα: 















Πανελλαδικός αριθμός:

216 000 9000 



e-mail: info@masterkek.gr























*Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2002/31 CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.











1 σχόλιο:

  1. γιατί αναπαράγετε τα λινκ για εκδήλωση ενδιαφέροντος? τους κάνετε διαφήμιση έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή