Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Γενικής συνέλευσης ΤΕΕ Κω: Να διεκδικήσει ο Δήμος την παραλία του Ναυτικού Ομίλου Κω για ήπια αξιοποίηση

Χαρίκλεια Χριστοφή


Ομόφωνη ήταν τελικά η απόφαση των μηχανικών μελών του ΤΕΕ της Κω στην αποψινή έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν με μοναδικό θέμα την «αξιοποίηση της έκτασης του Ναυτικού ομίλου Κω» (από την ΑΒΙΚΩ μέχρι το Μύλο).

Η απόφαση-πρόταση της γενικής συνέλευσης του ΤΕΕ Κω (παρουσία και του Αντιδημάρχου Μ. Χατζηκαλύμνιου) είναι να διεκδικήσει ολόκληρη την έκταση των 70 στρεμμάτων ο Δήμος της Κω για ήπια αξιοποίηση.

Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στην εφ. ΣΤΑΘΜΟΣ ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κω Γ. Χρυσουλάκης «Εάν η έκταση αυτή πουληθεί και περιφραχτεί δημιουργούνται συνθήκες ακριβώς ίδιες με αυτές που είχαν δημιουργηθεί στο Μάτι…»


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΕΕ ΚΩ ΣΤΙΣ 13/09/2018

Σχετικά με το θέμα Αξιοποίησης της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου Κω, επιφάνειας 70 στρεμμάτων, η Γ.Σ. των μελών του ΤΕΕ Κω αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής παραχώρηση σε ιδιώτη.
2. Να παραχωρηθεί η εν λόγω έκταση στο Δήμο της Κω .
3. Να παραμείνουν οι όροι δόμησης ως έχουν.
4. Να ζητήσουμε από το Δήμο να κάνει αίτηση για εκ νέου παραχώρηση, συνοδευόμενη από μελέτη ήπιας αξιοποίησης για χρήση και ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες της Κω.
5. Να ξεκινήσει ενημέρωση φορέων και συλλόγων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΕ ΚΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου