Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Στο ΤΣΑΥ έστειλαν ειδοποιητήρια με τις αυξήσεις ...

Άντε και στα δικά μας...σε περίπου 20 ημέρες (χρόνος απολύτως ανεπαρκής για να έρθει οποιοδήποτε Νομοσχέδιο, όπως είχε υποσχεθεί η ηγεσία του Υπ. Κοιν. Ασφάλισης στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ), θα αναρτηθούν και τα δικά μας (τα οποία όπως έχουμε ξαναγράψει θα ανέρχονται έως και σε 3.000 € το εξάμηνο για την 3η ασφαλιστική κατηγορία). Η ώρα των -πάντα αναγκαίων- αγωνιστικών κινητοποιήσεων, έχει φτάσει...
Συνάδελφοι, τα νέα "ραβασάκια" του ΤΣΑΥ κατέφτασαν και είναι κυριολεκτικά ΦΩΤΙΑ! Όλοι οι νέοι ασφαλισμένοι ανεβαίνουν υποχρεωτικά στην 3η ασφαλιστική κατηγορία! Η διαβεβαίωση του νέου ΓΓ Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Ρωμανιά, η οποία δόθηκε στις 14/2/2015 ενώπιον της ΓΣ της ΕΟΟ, πως η υποχρεωτική μετάταξη ανά 3ετία θα καταργηθεί εντός 2μήνου είναι έωλη! Μόνη λύση για να ανατραπεί αυτό το απαράδεκτο καθεστώς είναι η Αντίδραση! Η ΕΟΟ και οι ΟΣ μαζί με όλους τους άλλους Κλάδους των Υγειονομικών θα αντιδράσουν με αγωνιστικές κινητοποιήσεις ΑΜΕΣΑ! Κανείς και καμία συνάδελφος δεν έχει το δικαίωμα να απουσιάσει! Το ποτήρι ξεχείλησε προ πολλού κι οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε, για μας, για τα παιδιά μας για την αξιοπρέπεια μας!

4 σχόλια:

  1. Κάποιοι φωνάζουμε εδώ και χρόνια οι υπόλοιποι θα καταλάβουν το γιατί μόλις έρθει το ραβασάκι, ή τώρα ή ποτέ συνάδελφοι, "αριστερη" κυβέρνηση και μηχανικός πρωθυπουργός αν οχι τώρα τότε πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το ειδοποιητήριο εναι για εξάμηνο; Γιατί είναι ένα χιλιάρικο λιγότερο από το αντίστοιχο των μηχανικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -έλα ντε ! Πως ενώ ενοποιούνται (δήθεν) τα Ταμεία ΔΕΝ ενοποιούνται οι εισφορές.

      Διαγραφή
  3. Ναι, είναι για εξάμηνο. Ίσως είχαν λιγότερο ταραμάδες από τους δικούς εκπροσώπους, γι' αυτό και το μείον χίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή