Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων της συσπείρωσης στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ

Συνάδελφοι αξίζει να δείτε τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της συσπείρωσης στην προχθεσινή συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Θυμίζουμε ότι αυτή είχε κληθεί με θέμα την εκλογή Αντιπροέδρων της ΔΕ μια και ο ένας από αυτούς έγινε Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, ο άλλος παραιτήθηκε. Μετά από παρέμβαση δεκάδων συναδέλφων αναγκάστηκαν να συζητήσουν τα φλέγοντα θέματα της δραματικής κατάστασης που βιώνουν οι εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι μηχανικοί. Η συσπείρωση κατάθεσε το κείμενο που ήδη έχουμε αναρτήσει (Καμία ανοχή στην αδράνεια και τον κυβερνητισμό της διοίκησης του ΤΕΕ) και συμμετείχε στην παρέμβαση της "Πρωτοβουλίας Μηχανικών για το Ασφαλιστικό".

 
Τοποθέτηση του Σ.Κοντομάρη, μέλους της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, στην αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, το Σάββατο 29.9.2012, για τις ευθύνες της διοικούσας του ΤΕΕ απέναντι στο ασφαλιστικό των μηχανικών και τη στάση που πρέπει να ακολουθήσει το κίνημα των μηχανικών απέναντι στις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών και τα συνολικότερα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν ολόκληρο τον επαγγελματικό κλάδο των μηχανικών σε κατάρρευση. 

  
Τοποθέτηση του Α. Μαούνη, μέλους της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, το Σάββατο 29.9.2012, για τις ευθύνες της διοικούσας του ΤΕΕ απέναντι στο ασφαλιστικό των μηχανικών και τη στάση που πρέπει να ακολουθήσει το κίνημα των μηχανικών απέναντι στις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών και τα συνολικότερα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν ολόκληρο τον επαγγελματικό κλάδο των μηχανικών σε κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου