Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Στην ελληνική νομοθεσία θα περάσουν τις επόμενης μέρες τα blogs


Αναδημοσιεύουμε από το ΠΡΕΖΑ TV BLOG.
Στην Ελληνικη νομοθεσια αναμενεται να υπαγονται απο τις επομενες μερες τα Ελληνικα blogs της Google που φιλοξενουνται στη πλατφορμα του blogger και εχουν καταληξη blogspot.com.
Οπως παρατηρουμε η Google ενεργοποιησε πλεον το blogspot.gr το οποιο προς το παρον κανει ανακατευθυνση στο google.gr ,ενω να σημειωσουμε πως τα ηδη υπαρχοντα blogs εχουν πλεον διαφορες καταληξεις οπως για παραδειγμα...
http://prezatv.blogspot.se/
http://prezatv.blogspot.co.uk/
http://prezatv.blogspot.de/
http://prezatv.blogspot.it/
κτλ...
Τι σημαινει πως τα Ελληνικα blogs της Google,θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια;
Σημαινει πως πλεον θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για πλημμεληματικου τυπου πραξεις, όπως για παραδειγμα η συκοφαντικη δυσφημιση, κατι το οποιο μεχρι τωρα δεν γινονταν, επειδή τα blogs σε blogspot.com ειχαν καταληξη .com και υπαγονταν στην Αμερικανικη νομοθεσια, η οποια δεν προβλεπει αρση του απορρητου για τετοιους λογους, αλλα μονο για κακουργηματα.
Οπως καταλαβαινεται η παραπανω τροποποιηση που εκανε η Google στα blog της, ουσιαστικα οδηγει σε αυτολογοκρισια τους bloggers, καθώς πλεον, οχι μονο δεν θα μπορουμε να εκφραζομαστε ελευθερα, αλλα θα μας κανει να αναγκαζομαστε καθε λιγο και λιγακι που καποιος προσβαλεται...να τρεχουμε στα δικαστηρια,ενω παραλληλα η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος θα μας χτυπαει συχνα την πορτα.
Οπως καταλαβαινετε τα blogs σε blogspot, περνανε στη χειροτερη μορφη λογοκρισιας τους, αυτη η οποια θα γινεται με τα προσχηματα των νομων και της ασφαλειας και προστασιας της ανθρωπινης αξιοπρεπειας.
Ετσι λοιπον,αν πεις απο εδω και περα πεις,πως οι Ελληνες πολιτικοι ειναι λαμογια ή πως ο Γιωργος Παπανδρεου μαζι με τον Βενιζελο γαμησαν την χωρα κτλ...αν θελουν...ανετα θα μπορουν να σου κανουν μήνυση και να σε τρεχουν στα δικαστηρια για συκοφαντικη δυσφημιση...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

Την ωρα που οι πολιτες αρχιζουν και οργανωνουν συγκεντρωσεις και διαφορων ειδων αντικυβερνητικες δρασεις μεσα απο τα social networks,οι εταιρειες που τα διαχειριζονται αλλαζουν τις πολιτικες απορρητου τους...ωστε να συμμορφώνονται με τις νομοθεσιες της καθε κυβερνησης για να μην τρωνε αυτες τις αγωγες και τις μηνυσεις...με οτι αυτο συνεπαγεται για την ελευθερια του λογου και την διακινηση ιδεων,αποψεων και πληροφοριων.

Ελευθερια το λογου,δεν μπορει να υπαρξει, εαν μετα ακολουθει η λεξη "αλλα".
Ελευθερια με "αλλα" δεν ειναι ελευθερια, αλλα λογοκρισια.


13-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου