Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ: Συμμετοχή και στήριξη κινητοποιήσεων για την Ενέργεια και την Ακρίβεια

 Συμμετοχή και στήριξη κινητοποιήσεων για την Ενέργεια και την Ακρίβεια 

Σε συνέχεια προηγούμενων αποφάσεων μας, και μπροστά στο τεράστιο κύμα ακρίβειας που όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, καλούμε σε στήριξη και συμμετοχή σε κινητοποιήσεις που οργανώνουν σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα:

 (α) «Στις 13 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., παίρνουμε μέρος στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ - Χαλκοκονδύλη 30, Αθήνα) και διεκδικούμε: Ρεύμα φθηνό για όλο τον λαό! Και διεκδικούμε Κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, Δραστική μείωση και πλαφόν στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου, πετρελαίου θέρμανσης, Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια, Να σταματήσουν άμεσα οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που αδυνατούν να το πληρώσουν. Δείτε σχετικά και εδώ: https://emdydas.gr/images/stories/news/26.8.2022_energia_8848.pdf 

(β) «Στις 15 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών, παίρνουμε μέρος στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν εργατικά σωματεία διεκδικώντας πραγματικές αυξήσεις στις αποδοχές μας, ώστε να μη μας εξοντώσει το τεράστιο κύμα ακρίβειας που είναι ήδη μπροστά μας . Δείτε σχετικά και εδώ:

 https://emdydas.gr/images/stories/news/6.7.2022_aitima_sinantisi_misthologika_themata_8819.pdf

https://emdydas.gr/images/stories/news/4.4.2022_tropopoihseis_ektos_edras_8754_.pdf



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου