Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Πρωταθλήτρια στη υπερβάλλουσα θνησιμότητα η Ελλάδα

 


https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics#:~:text=The%20excess%20mortality%20indicator%2C%20covering,recent%20weeks%20of%20mortality%20statistics

Στο 17,4% για το Μάιο η υπερβάλλουσα Θνησιμότητα στην Ελλάδα, στην 3η χειρότερη θέση στην Ευρώπη

4 σχόλια:

  1. Οι ελλείψεις του ΕΣΎ δεν είναι τα μόνα αίτια της υπερβαλλουσας θνησιμότητας. Δεν οφείλονται όλοι οι "επιπλεον" θάνατοι στον covid. Τα εμβόλια και οι "ξαφνικοι θάνατοι" εξ αυτών ευθύνονται κυρίως για αυτήν την εικόνα. Τα υπερκέρδη της Pfizer του φίλου του Πρωθυπουργού Μπουρλα φταίνε για αυτήν την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι οι ασθενείς προσέρχονται στο νοσοκομείο όταν πλέον είναι πολύ αργά για τους βοηθήσουμε. Για παράδειγμα έχουμε ανθρώπους με COVID που περιμένουν 1 βδομάδα με δύσπνοια και υποξυγοναιμία πιστεύοντας ότι θα περάσει με depon, οπότε τους φέρνουν σηκωτους με πολυοργανική ανεπάρκεια πλέον. Μεγάλο μέρος της θνητότητας οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης και/ξεροκέφαλος δυστυχώς. Αυτά δεν τα λένε όταν δημοσιεύουν στατιστικές. Η ερμηνεία στατιστικών χρειάζονται μεγάλη προσοχή και εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε οι ασθενείς covid για την υπερβαλλουσα θνησιμότητα. Αυτό θα ίσχυε αν η υπερβαλλουσα θνησιμότητα οφείλονταν ΜΌΝΟ στον covid. Αρνείσαι να δεις την ΑΛΗΘΕΙΑ. ΦΤΑΊΝΕ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ. ΣΑΣ σκοτώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή