Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Εσωτερικό έγγραφο ΕΡΤ: «Δεν παίζουμε εικόνες από το τραπέζι Μητσοτάκη στην Ικαρία, παίζουμε τον Λιγνάδη μόνο του, όχι με άλλους»

Πειθαρχώντας στις άνωθεν εντολές ξεκινάμε την ανάρτηση με τις εικόνες από το παρτάκι των 50 ατόμων στο αμφιβόλου αισθητικές ακίνητο του Βουλευτή με τον Πρωθυπουργό και τις φωτογραφίες του υπέρκομψου ζεύγους με τον κύριο Λιγνάδη. 



Εσωτερικό έγγραφο ΕΡΤ: «Δεν παίζουμε εικόνες από το τραπέζι Μητσοτάκη στην Ικαρία, παίζουμε τον Λιγνάδη μόνο του, όχι με άλλους»


Eντολή να «εξαφανιστεί» από την ΕΡΤ το γεύμα του Κ. Μητσοτάκη στην Ικαρία έλαβαν οι εργαζόμενοι του καναλιού.

Όπως κατήγγειλε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Ξανθάκης, στην αίθουσα παραγωγής τοιχοκολλήθηκε προειδοποίηση, να μην προβληθούν φωτογραφίες και βίντεο από το συνωστισμένο φαγοπότι στην βεράντα του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ.

Στην ίδια εντολή προστίθεται, ότι όσα αφορούν στην υπόθεση Λιγνάδη, θα πρέπει να συνοδεύονται μόνο με ατομικά πλάνα του σκηνοθέτη, χωρίς άλλα πρόσωπα.

«Χτες το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η «επίσκεψη» στην Ικαρία. Προέκυψε χαμός φυσικά. Και για να μην γίνει ξανά τέτοιο «λάθος» κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής… Να τη χαίρεστε τη δημόσια τηλεόραση κύριε Λιβάνιε» ανάφερε ο δημοσιογράφος στο Twitter, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία με την εντολή.

Twitter Embed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου