Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Στηρίζω πολιτικά τις διαδηλώσεις της 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκέμβρη!






Εμείς που υπογράφουμε αυτή τη δημόσια δήλωση δηλώνουμε ότι στηρίζουμε πολιτικά τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη 17 Νοέμβρη και την 6 Δεκέμβρη.
Οι διαδηλωτές αυτών των συγκεντρώσεων φώναξαν δυνατά ΨΩΜΙ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ενώ τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη διασπορά του ιού με υποδειγματικό τρόπο. Θέλησαν να σπάσουν στην πράξη την καραντίνα, την οποία προσπαθεί να επιβάλει η κυβέρνηση στις κατακτήσεις και στα δικαιώματά μας, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την πανδημία, με αντισυνταγματικά και υγειονομικά άχρηστα μέτρα που θυμίζουν άλλες εποχές και κάνουν ακόμα επίκαιρα τα συνθήματα του Πολυτεχνείου του ΄73.

Απαιτούμε την παύση κάθε δίωξης για αυτά τα γεγονότα!

Να διαγραφούν άμεσα όλα τα εξοντωτικά πρόστιμα που μόνο σκοπό έχουν να επιβληθεί καθεστώς οικονομικής τρομοκρατίας σε όσους κινητοποιούνται ενάντια στα σχέδιά τους που προκαλούν μόνο θανάτους και φτώχια!




ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης των διαδηλωτών - διαδηλωτριών της Πορείας του Πολυτεχνείου διοργανώνει καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης, για την υποστήριξη όλων των διωκόμενων, στους οποίους έχουν επιβληθεί πρόστιμα ή πρόκειται να δικαστούν.
Τα παράνομα και παράλογα πρόστιμα και οι αυθαίρετες διώξεις αγωνιστών/τριων αποσκοπούν στην εξόντωση των κινημάτων και είναι υπόθεση όλων μας!

Είναι ένα βάρος που θα σηκώσουμε όλοι μαζί πολιτικά, δικαστικά και οικονομικά!

Κατάθεση χρημάτων για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των διωκόμενων:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΠΕΖΑ: IBAN: GR5501102230000022300588906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου