Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Στάση Εργασίας της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ για το ασφαλιστικό, στηρίζουν και η ΠΟΠΟΚΠ και η ΕΣΤΑΜΕΔΕ

 



ΠΟΠΟΚΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Αθήνα,30-9-2020

ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ:3821

Πανεπιστημίου 67 105 64 Αθήνα

Τηλ- Fax: 2103313732

grammateia@popokp.gr



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Δ.Σ. της ΠΟΠΟΚΠ στηρίζει τη στάση εργασίας της ΕΜΔΥΔΑΣ την Πέμπτη 1η Οκτώβρη 2020 και το δίκαιο αγώνα της για την επίλυση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών αιτημάτων της.

Ειδικότερα για ότι αφορά στο ζήτημα της πολύχρονης καθυστέρησης απονομής των συντάξεων – όχι μόνο στο συγκεκριμένο κλάδο –, είναι καταφανές ότι μόνο η δυναμική διεκδίκηση μπορεί να οδηγήσει στη λύση του. Διαφορετικά, θα πρέπει όλοι να αποδεχτούν «στωικά» τον επίσημο σχεδιασμό-εμπαιγμό της Πολιτικής Ηγεσίας και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα μ’ αυτόν, η διαδικασία διεκπεραίωσης των τουλάχιστον τριακοσίων χιλιάδων συνταξιοδοτικών υποθέσεων θα επιταχυνθεί όταν μέσω και λόγω της ολοκλήρωσης του συστήματος ψηφιοποίησης – που θα αφορά στις νέες αιτήσεις – «περισσέψει» δήθεν το απαραίτητο προσωπικό το οποίο θα ασχοληθεί με τις παλαιές! Απόλυτος παραλογισμός από τη μια και «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» από την άλλη!

Καλούμε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη να πάρουν μέρος μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ. στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29). Τα αιτήματα της ΕΔΜΥΔΑΣ είτε άμεσα είτε έμμεσα μας αφορούν όλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου