Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Θυμίζουμε: Προεκλογική Τακτοποίηση Φαντασμάτων

Υπουργοποιήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ο κύριος Ν. Ταγαράς. Υπενθυμίζουμε από παλαιότερη ανάρτησή μας τα πρόσφατα κατορθώματα του από αντίστοιχη θέση, όταν τακτοποιούσε προεκλογικά φαντάσματα οικοδομών...


Προεκλογική Τακτοποίηση Φαντασμάτων

Δωράκια μοιράζει ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ. 4 μέρες πριν τις εκλογές βολεύει στα γρήγορα όλους όσους δεν πρόλαβαν να κατασκευάσουν ούτε καν το σκελετό του αυθαιρέτου! Τακτοποίηση εξπρες για αυθαίρετα που θα ολοκληρώσουν την κατασκευή τους του στατικού τους φορέα στο μέλλον. Τα αυθαίρετα νέας γενειάς ειναι ήδη εδώ και οι καταπατητές επιβραβεύονται με αναστολή κυρώσεων παρά την κόκκινη γραμμή της 28/07/2011. Ακόμα περιμένουμε, μετά από 4 χρόνια εφαρμογής των νόμων κακτοποίησης των αυθαιρέτων, την ανάρτηση των ορθοφωτοχαρτών που θα δείχνουν ποιες κατασκευές προυπήρχαν της 28/11/2011. Τελικά κράτος υπάρχει μόνο για να βολεύονται, ανευ όρων και περιορισμών οι καταπατητές, οι χρυσοθήρες και οι λοιποί εκλεκτοί των υπουργών.


Δυνατότητα υπαγωγής αυθαιρέτων εργασιών και κατασκευών στις διατάξεις αναστολής επιβολής κυρώσεων του ν.4178/13


Την έγκριση της δυνατότητας υπαγωγής στις διατάξεις αναστολής επιβολής κυρώσεων του ν.4178/13, αυθαιρέτων κατασκευών και αυθαιρέτων οικοδομικών εργασιών που δεν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ολοκληρωμένου φέροντα οργανισμού δίνει απόφαση που υπέγραψε χθες ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς.
Συγκεκριμένα, η απόφαση αφορά αυθαίρετες κατασκευές και αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες που δεν έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ολοκληρωμένου φέροντα οργανισμού, αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναστολή επιβολής κυρώσεων δεδομένου ότι δεν πρόκειται για νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται η δυνατότητα άρσης τους, για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος και γενικά της νομιμότητας.

Για να δείτε όλη την απόφαση πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου