Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Συσπείρωση Αριστερών Τοπογράφων: Επιστολή στον ΠΣΔΑΤΜ

Αθήνα 10/04/2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον ΠΣΔΑΤΜ

Τη στιγμή που σύσσωμος ο τεχνικός κόσμος είναι αντίθετος με την επιλογή των  voucher ο ΠΣΔΑΤΜ προωθεί συγκεκριμένα ΚΕΚ που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.
Ανακοίνωσε χθες μια απόφαση που πέρα από ασύντακτη και παράνομη θίγει την αξιοπρέπεια όλου του κλάδου.
Συμφωνούν διαφωνώντας και διαφωνούν συμφωνώντας να μετατραπεί ο σύλλογος σε νταβατζή και όλα τα μέλη του συλλόγου σε πόρνες. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να υπάρχει «δωρεά» με το κομμάτι, αλλά πρόκειται για ξεκάθαρη συναλλαγή.
Τα οικονομικά του συλλόγου είναι πρόσχημα για αυτή την απόφαση. Η αλήθεια κρύβεται στην τοποθέτηση του μέλους του ΔΣ που θεωρεί την κρίση ευκαιρία.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην πάρουν μέρος σε αυτή τη συναλλαγή. Αν θέλουν να ενισχύσουν τον σύλλογο ας καταθέσουν την συνδρομή τους ή και οικονομική ενίσχυση.
Η πολιτική αυτή των παρατάξεων ΔΗΣΥΑΤΜ, ΔΚΜ, ΕΝΟΤΗΤΑ που «ψήφησαν» και προωθούν αυτή την ντροπιαστική απόφαση είναι συνεπής με την πολιτική που θέλει τον σύλλογο «κομπάρσο» στις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο. Αυτή η πολιτική είναι η ίδια με την πολιτική του «εξαρτημένου τοπογραφικού» που εξευτέλισε την αξία του, και αναγκάζει σήμερα τους συναδέλφους να σκέφτονται λύσεις voucher. Είναι η ίδια πολιτική που θέλει τον σύλλογο διοργανωτή συνεδρίων, συνδιασκέψεων και ημερίδων για την προβολή προσωπικών συμφερόντων, αντί να ενδιαφέρεται για την δημιουργία αντικειμένων.
Η πολιτική αυτή μεταμορφώνει τον κλάδο σε υπάλληλο της Κτηματολόγιο που απαντάει αντί για αυτήν, και αντίθετα στην αγωνία και βούληση όλων των εργαζόμενων στα Γραφεία Κτηματογράφησης, για αναστολή της λειτουργίας τους στις συναλλαγές της με το κοινό.
Η πολιτική αυτή συνεχίζεται στους διαδρόμους υπηρεσιών και υπουργείων για το θέμα του «διαπιστευμένου»
Σαν σήμερα το 1826 έγινε η έξοδος του Μεσολογγίου. Το 1941 αυτές τις μέρες ο Τσολάκογλου συνθηκολόγησε με τους Γερμανούς παρά τις αντίθετες διαταγές που είχε.
Τα μέλη του ΔΣ Καλογιαννάκης Μιχάλης, Νίκος Αντωνίου, Νίκος Ζαρκαδούλας, Διονυσία Φουντά, Σπυράκης Βασίλης, Καρβελάς Δημήτρης τάχθηκαν με την στάση τους με την πλευρά Τσολάκογλου όπως αποτυπώθηκε στην ιστορία.
Καλούμε τα μέλη του συλλόγου να εμπνευστούν από την άλλη πλευρά της ιστορίας.

Συσπείρωση Αριστερών Τοπογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου