Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δωρεάν Άδεια Δόμησης?

Διαφημίζει κάποιος πως αναλαμβάνει την κατασκευή κατοικίας με ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και επίβλεψη!

Χωρίς το "βάρος" ελάχιστων αμοιβών μπορούν επιτελούς με μια έτοιμη μελέτη στο συρτάρι και ένα τσούρμο πιτσιρικάδων που δουλεύουν για 300€ (και αν), να αναλαμβάνουν εργολαβίες φουσκωμένες και καλοπληρωμένες, μεταφέροντας το κόστος του ελεύθερου ανταγωνισμού στους από κάτω, εξαφανίζοντας εντελώς την αμοιβή μηχανικού από ένα έργο. 

Μήπως πρέπει να υπάρξει θέμα για πειθαρχικές κυρώσεις σε τέτοια ανοιχτή απαξίωση της εργασίας του μηχανικού?


Η Easy Green σας κάνει δώρο το κόστος άδειας δόμησης. Για κάθε σπίτι άνω των 80 μ2 που αναλαμβάνει την κατασκευή του σας κάνει δώρο τις αμοιβές έκδοσης και επίβλεψης της άδειας δόμησης .

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Η προσφορά για δωρεάν κόστος άδειας δόμησης ισχύει για κατοικίες με εμβαδόν κυρίων χώρων κατοικίας άνω των 80 μ2 .Δεν συνυπολογίζονται κοινόχρηστοι χώροι, υπόγεια, αποθήκες, σοφίτες, πατάρια, ημιυπαίθριοι, εξώστες κλπ. 
Η προσφορά ισχύει για κατοικίες που παραδίδονται στο στάδιο παράδοσης Δ (πλήρως ολοκληρωμένες και εξοπλισμένες κατοικίες )
Η προσφορά για δωρεάν κόστος άδειας δόμησης ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλες οι αμοιβές μηχανικών για μελέτη και επίβλεψη που αφορούν την οικοδομική άδεια.
Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται κρατήσεις για ΦΕΜ , ΤΣΜΕΔΕ, ΤΕΕ, ΟΓΑ παράβολα δημοσίου, χαρτόσημα , ΙΚΑ και γενικότερα κρατήσεις και φόροι επί της τιμής των αδειών δόμησης που ισχύουν ή πρόκειται να επιβληθούν. 
Ο ιδιοκτήτης πρέπει να έχει πρόσφατο τοπογραφικό διάγραμμα εξαρτημένο από το κρατικό σύστημα συντεταγμένων.
Για να έχει ισχύς η προσφορά πρέπει να έχει γίνει γραπτή αποδοχή της προσφοράς κατασκευής της κατοικίας και να έχει καταβληθεί ταυτοχρόνως προκαταβολή αποδοχής 15% επί του συνολικού κόστους της κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου