Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αντιφασιστική συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ του Νέου Ηρακλείου, Σάββατο 1 Νοεμβρίου, 5μμ


Δεν είναι ένα απλό μνημόσυνο. Είναι μια φασιστική συγκέντρωση της ΧΑ. Μια αφορμή για τα τάγματα εφόδου να επανέλθουν στους δρόμους, μια επίδειξη δύναμης με πολλούς αποδέκτες. Μια ευκαιρία να βγάλουν ξανά τις φαλτσέτες. Ας το σκεφτούν αυτό όσοι σκέφτονται να τους αφήσουν το δρόμο ελεύθερο. Το φασιστικό μίσος δεν κατευναζεται, τσακίζεται. Η αντεπανάσταση δεν επιζητά καμία ειρήνη με όσους έχει στο στόχαστρο, ούτε θα δείξει κανένα έλεος στα θύματά της. Οι κανίβαλοι δεν φημίζονται για τον ανθρωπισμό τους.
Ένα μνημόσυνο επιβεβαίωσης της φασιστικής δράσης είναι μια ψυχρά σχεδιασμένη φασιστική συγκέντρωση μίσους. Για τους ναζίδες άλλωστε οι άνθρωποι είναι αναλώσιμο είδος. Αυτό που είναι πάνω απ’ όλα είναι ο “Αρχηγός” και μια -φασιστική- κοινωνία με εκατομύρια ανθρώπους σκλάβους βάση νόμου και ενίοτε στα στρατοπεδα συγκέντρωσης και στο τέλος στους φούρνους για την “τελική κάθαρση”.
Για όσους πιστεύουν ότι η μάχη με το φασισμό συνεχίζεται, η παρουσία στο Νέο Ηράκλειο (Σταθμός ΗΣΑΠ, Σάββατο 1/11, 5μμ) είναι μια αναγκαία στάση σε αυτόν τον αγώνα.

Καλέσματα:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου