Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Πάρτε πίσω τις απολύσεις στην Intrasoft

Παιανία, Παρασκευή, 6.12.2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Σ. στην
INTRASOFT INTERNATIONAL
Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9.12.2013

ΣυναδέλφισεςΣυνάδελφοι στην INTRASOFT INTERNATIONAL,
Η εργοδοσία στην INTRASOFT INTERNATIONAL προχώρησε σήμερα αιφνιδιαστικά στην απόλυση αριθμού συναδέλφων ενώ απολύσεις έγιναν και τις προηγούμενες ημέρες.
Οι απολύσεις αυτές δεν έχουν καμιά ουσιαστική δικαιολογία, η εργοδοσία κάνει κατάχρηση διευθυντικού δικαιώματος και προσπαθεί να τρομοκρατήσει όλους τους εργαζόμενους για τις θέσεις εργασίας τους και το μισθό τους.
Δεν θα αφήσουμε αυτή την ενέργεια της διοίκησης χωρίς απάντηση. Ο καθένας, η καθεμιά μας έχει ευθύνη απέναντι στους απολυμένους συναδέλφους, στο σύνολο των συναδέλφων αλλά και υποστηρίζοντας το δικό του αβέβαιο μέλλον και την αξιοπρέπειά του να σταθεί αποφασιστικά αλληλέγγυος, να δείξουμε όλοι μαζί τη δύναμή μας και να σταματήσουμε αυτή την απαράδεκτη εξέλιξη.
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων INTRACOM κηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 10-12πμ τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου (καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στην INTRASOFT INTNL, μέλη και μη μέλη του σωματείου) και Γ.Σ. κατά την ώρα της στάσης στην καφετέρια του Β3, ώστε να αποφασίσουμε αγωνιστική κλιμάκωση αν η εργοδοσία επιμείνει στις απολύσεις.
Όλοι κι όλες να συμμετάσχουμε μαζικά στη Στάση Εργασίας και τη Γ.Σ.. (τα μη μέλη του Σωματείου μπορούν να γραφτούν επιτόπου για να λάβουν μέρος) με αιτήματα:
ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!!
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΥΣΗ!!

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου