Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Φασίστες δολοφόνησαν στο Κερατσίνι 34χρονο αντιφασίστα μουσικό




Δολοφονία άνδρα στο Κερατσίνι που είχε αντιφασιστική δράση, από ακροδεξιά άτομα, συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη.


Πρόκειται για τον μουσικό Παύλο Φύσσα (Killah P), ο οποίος είχε αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή. Ο Παύλος Φύσσας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση, όπου εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η δολοφονία συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από καφετέρια στο Κερατσίνι στην οδό Τσαλδάρη. Ο 34χρονος κτυπήθηκε με τουλάχιστον 3 μαχαιριές στο στήθος, στην οδό Τσαλδάρη και Ξάνθου στο κέντρο της Αμφιάλης. Η αστυνομία προσήγαγε ένα άτομο γύρω στα 45 στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, βρέθηκε μαχαίρι (ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό χρυσαβγίτη της περιοχής).

Από φορείς και δυνάμεις της αριστεράς έχει συγκαλεστεί συγκέντρωση για το απόγευμα της Τετάρτης, 18:00 μμ, στο σημείο της δολοφονίας Π. Τσαλδάρη 60.
Με ένταση των κοινωνικών - ταξικών αγώνων απαντάμε στις φασιστικές - παρακρατικές συμμορίες για να εξαφανιστούν οριστικά. Είναι καθήκον μας η ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που εξαθλιώνουν τις ζωές μας.

Όλοι στους δρόμους και στις απεργιακές συγκεντρώσεις

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου