Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τρίτη 21/6 - Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σύνταγμα

Αναρτούμε το ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης Πλατείας Συντάγματος στις 18 Ιούνη 2011 το οποίο και καλεί σε μεγάλη κινητοποίηση την Τρίτη 21/6.

Την Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός  ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την “νέα” του κυβέρνηση. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα το αλλιώς. Χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι “φυλλοροούμε”, αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι.
Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο “ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ”. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά. Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει.
Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να γεμίσουν τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία να βρεθούν μαζί μας στο Σύνταγμα. Καλούμε τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, Έλληνες ή μετανάστες, μανάδες και παιδιά, γιαγιάδες και παπούδες.
Στην βία τους απαντάμε: το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη μας και η ψυχή μας και τους λέμε ότι “σιμά στις μπαλωθιές τους υπάρχει και ο λυράρης”.
Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Τρίτη 21-6 από τις 19:00 να φωνάξουμε δυνατά: δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση – τρόικα – χρέος.
ΥΠΕΡ

Η ομάδα επικοινωνίας σε συνεργασία με την ομάδα μεταφραστών και την ομάδα διαχέιρησης του site συντάσσει ανακοίνωση μια φορά την εβδομάδα με τις θέσεις και τις δράσεις της πλατείας Συντάγματος και των Λαικών Συνελεύσεων των γειτονιών, τις καταθέτει προς ψήφιση στη Λαική Συνέλευση του Συντάγματος και τις στέλνει στα διεθνή μέσα σαν δελτίου τύπου.
Προτεινόμενος τρόπος υλοποίησης: Ειδική σελίδα σετον ιστότοπό μας “διεθνής ενημέρωση” όπυ και θα αναρτώνται οι ανακοινώσεις και θα αποστέλλονται στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.
ΥΠΕΡ

Να μην γινει την Τεταρτη 22-6 η θεματικη για τις εναλλακτικες οικοκοινοτητες. Μια μέρα μετά την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης θα προέχει να συζητήσουμε στην λαική συνέλευση τις δράσεις μας και τις κινήσεις μας και όχι για τις εναλλακτικές οικοκοινότητες. Ιδιαίτερα αν δεν γίνει Λαική Συνέλευση την Τρίτη 21-6 καθώς η ψηφοφορία εμπιστοσύνης γίνεται αργά το βράδυ και δεν θα κάνουμε συνέλευση. Προτείνεται να βρεθεί μια άλλη μέρα που δεν θα συμπίπτει με κινητοποιήσεις.
ΥΠΕΡ

Επανάληψη της θεματικής ημερίδας για την άμεση δημοκρατία όπως έγινε στις 17-6 με νέους προσκεκλημένους.
ΥΠΕΡ


Την τρίτη 21 Ιουνίου ημέρα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυνέρνηση αποκλείουμε το κοινοβούλιο από τις 7:00 π.μ.
Ζητάμε την παραίτηση της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου!
Λέμε όχι στον ανασχηματισμό και την οικουμενική κυβέρνηση!
Ζητάμε την παίτηση όλων των βουλευτών!
Λέμε όχι στον μνημόνιο 2!
Να αποσυρθεί το μνημόνιο 1 και η δανειακή σύμβαση!
Άμεση δημοκρατία τώρα!
ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καλλιτεχνικά δρώμενα σε όλη την περίμετρο του αποκλεισμου από ωρίς το πρωί. Να γίνει η μεγαλύτερη συγκεντρωση καλλιτεχνών που έχει γίνει ποτέ.
ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Περιφρούρηση: ισχυρή και ειρηνική σε συνεργασία με πρωτοβάθμια σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους.
ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου