Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της εργασίας μας - Συμπαράσταση στη συνάδελφο Κρ. Μακνέα

ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ 
Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ 
τηλ: 210-88.16.583 fax: 210-82.59.410 e-mail: emdydas@tee.gr URL: www.emdydas.gr

Αθήνα, 16-3-2017 
Αρ. Πρωτ.: 7072 
Προς : 1. Τον Πρόεδρο και Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. 
2. ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας. 
Κοιν.: Α΄ βάθμιες ΕΜΔΥΔΑΣ

Ανακοίνωση Συμπαράστασης 

Θέμα : Συμπαράσταση στη δικαστική περιπέτεια του εκλεγμένου μέλους μας κας Μακνέα Κριστίνας. 

Το ΔΣ της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή του, ενόψει του Εφετείου που επίκειται για την Τετάρτη 22/3/2017, στη συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ. μας Κριστίνα Μακνέα. Η παραπάνω δικαστική περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί η συνάδελφος αφορά πρωτόδικη καταδίκη, για ζήτημα που με βάση τα πραγματικά στοιχεία και την εκτίμησή μας, σχετιζόταν με διαδικασίες προβλεπόμενες στα πλαίσια των υπηρεσιακών της καθηκόντων και στην προσήλωσή της στην εύρυθμη υπηρεσιακή λειτουργία και στην εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος, ως όφειλε εξάλλου, από την θέση ευθύνης του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δέλτα που κατείχε. 
Έχοντας εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ευελπιστούμε στην αθώωσή της, με δεδομένο μάλιστα ότι όλα τα μέχρι τώρα σχετικά πορίσματα την δικαιώνουν απόλυτα. 

Η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ-Ν/Τ ΑΔΕΔΥ) συμπαραστεκόμενη στην συναδέλφο – μηχανικό Μακνέα Χριστίνα, προκηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας: Τετάρτη 22 Μαρτίου από τις 9:00 π.μ. έως πέρας πρωινού ωραρίου, για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης.

Αφορά στην εκδίκαση της έφεσης στην πρωτόδικη καταδίκη της Χριστίνας Μακνέα – γραμματέα της ΕΜΔΥΔΑΣ Κ/Μ και μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, που επιτέλεσε, ως προϊσταμένη τμήματος Τ.Υ. του Δήμου Δέλτα τα τυπικά υπηρεσιακά της καθήκοντα όπως ΟΦΕΙΛΕ.

Τυχόν καταδικαστική απόφαση στο Εφετείο, θα επιφέρει την οικονομική της εξόντωση με την αποζημίωση που απαιτείτε από τους ”θιγόμενους”, αλλά και πιθανή έκπτωση από την υπηρεσία.

● Λέμε ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της εργασίας μας
● Λέμε ΝΑΙ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου από οποιαδήποτε πόστο
● Στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο που εμπλέκονται άδικα σε δικαστικές και πειθαρχικές περιπέτειες.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου