Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΕΕ για την Άττικα

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητέ πρόεδρε της ΔΕ του ΤΕΕ.

Πληροφορηθήκαμε πως μετά από πρόσκληση που του απευθύνθηκε θα παρευρεθεί στην αποψινή μας συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, συνάδελφος Ν. Μακέδος και μόνον αυτός από πλευράς της διοίκησης του ΤΣΜΕΔΕ.

1. Επειδή αναφορικά με τις πράξεις και τις παραλήψεις του προέδρου της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ στις εξελίξεις που σχετίζονται με την Τράπεζα Αττικής έχουν υπάρξει τις τελευταίες μέρες σοβαρές καταγγελίες από 3 μέλη της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, μεταξύ των οποίων οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ συνάδελφοι : Ανδρέας Κολοβός (τακτικό μέλος) και Κώστας Κιμπιζής (αναπληρωματικό μέλος) καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος της ΕΜΔΥΔΑΣ Παναγιώτης Μούζιος (τακτικό μέλος)

2. Επειδή επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ δεν αποτελεί όργανο (όπως συμβαίνει με τον πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΕ) αλλά οφείλει αποκλειστικά και μόνο να δεσμεύεται και να εκπροσωπεί τις αποφάσεις του οργάνου του οποίου προεδρεύει.

3. Επειδή έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν να κληθούν από τον πρόεδρο της ΔΕ του ΤΕΕ, συνάδελφο Γ. Στασινό, επιλεκτικά ορισμένα μέλη της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ και όχι όλα τα μέλη ως όφειλε.

Απαιτώ, από πλευράς μας, να κληθούν επειγόντως όλα τα μέλη της ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ στην αποψινή μας έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΕΕ με μήνυμα που θα αποστείλει ο Πρόεδρος συνάδελφος Γ. Στασινός στην ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ, η οποία συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, στα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ ώστε να έχουμε μια ενημέρωση πλήρη και απόλυτα θεσμική από πλευράς ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ.

Επισυνάπτω στη συνέχεια τις πολύ σοβαρές καταγγελίες των 3 συναδέλφων εκπροσώπων των μηχανικών στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ.

συναδελφικά 

Γιάννης Πάνου

Θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ: Έκτακτη Συνεδρίαση της ΔΕ του ΤΕΕ αύριο 19/9/2016

ΕΠΕΙΓΟΝ
καλησπέρα σας,
Σας στέλνουμε συνημμένη τηνΗμερήσια Διάταξη της Έκτακτης Συνεδρίασης της Διοκούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 19.9.2016 και ώρα 19:00.
Στη συνεδρίαση έχει κληθεί ο Πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ κ. Κ. Μακέδος.

Δείτε και 

Αθήνα 18.9.2016
Από το Γραφείο του Προέδρου ΤΕΕ

1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι το μακρινό 2014 κάτι δυναμικές κινητοποιήσεις στις συνεδριάσεις του ΕΤΑΑ με πρωτοστατούντες τον Σπίρτζη, τον Πρωτονοτάριο, την Ανοιχτή Συνέλευση και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
    Ο Σπίρτζης υπουργοποιήθηκε, ο Πρωτονοτάριος βόλεψε τον κανακάρη του στην ΥΠΑ και οι υπόλοιποι σιώπησαν. Αναρωτιέμαι, αυτά που γίνονται στην Αττικής δε δικαιολογούν κινητοποιήσεις;
    Από την πολλή συσπείρωση μπερδέψατε τα μπούτια σας σύντροφοι και βγάζετε ανακοινώσεις διατυπώνοντας ερωτήματα. Καταντήσατε ουρά της ΕΜΔΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή