Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση της Ανοικτής Συνέλευσης Μηχανικών την Πέμπτη 19/12 στο ΕΤΑΑ

  

Παρέμβαση της Ανοικτής Συνέλευσης Μηχανικών την Πέμπτη 19/12 στο ΕΤΑΑ, όπου και αποφασίστηκε αναστολή της αποστολής στοιχείων στο ΚΕΑΟ μέχρi τα τέλη Γενάρη 2014

2 σχόλια:

  1. Έλεος πια με τους ανάλγητους!!!
    Διαβάστε εδώ:

    http://dd.admin.ntua.gr/fek/10043.pdf
    Θαυμάστε ανθρωπιά δημοσίων λειτουργών και ελλήνων βουλευτών.
    Διαβάστε εδώ να φρίξετε τι απαντάει η Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τους ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ - ΤΣΜΕΔΕ:
    Σε περίπτωση που ΔΕΝ προκύπτει άσκηση επαγγέλματος (είναι δηλαδή ΑΝΕΡΓΟΣ ο μηχανικός ή (στην προκείμενη περίπτωση έχει πάρει άδεια άνευ αποδοχών για να αναθρέψει το παιδί του) οι ασφαλισμένοι καταβάλλουν τις προβλεπόμενες για τους ελεύθερους επαγγελματίες ασφαλισιτκές εισφορές!!!
    Δηλαδή ο άνεργος, ο φαντάρος, η μητέρα νηπίου στο Δημόσιο, χωρίς κανένα εισόδημα πρέπει να πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ!!!
    Εάν αυτό δεν είναι ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, νομότυπη ΚΛΟΠΗ, γουρουνιά, απανθρωπιά, τότε τι είναι;;;!!!!!
    Πώς το ανεχόμαστε αυτό μωρέ;!!!
    Εγώ από αύριο κιόλας θα ξεκινήσω με βάση όλα τα έγγραφα που θα περιέλθουν στα χέρια μου νομικό αγώνα κατά του ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ.
    Εάν δεν ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΩ ΕΓΩ μόνος μου το ΑΝΑΛΓΗΤΟ ταμείο που μας έχει πει το αίμα με το μπουρί της σόμπας, πριν καταφέρουν να το τινάξουν στον αέρα η τρόικα και τα τσιράκια της, να μην με λένε Βαγγέλη Μουρελάτο!
    Η αλητεία, η αναλγησία, η γαιδουριά και η παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων την οποία ανεχόμαστε δεκαετίες ολόκληρες θα λάβουν τέλος.
    Όσοι από εσάς έχετε πληρώσει έστω και μισό ευρωλεπτό ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ, όντας φαντάροι, άνεργοι ή σε περίδο ανατροφής τέκνου, μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να με ακολουθήσετε στον δικαστικό μου αγώνα.
    Η ΕΜΔΥΔΑΣ, το ΤΕΕ και οι διάφοροι σύλλογοι μηχανικών, ας δείξουν έστω και τώρα ότι δεν είναι απλώς περιφερόμενοι εργατοπατέρες αλλά ότι νοιάζονται για τους συναδέρφους τους.
    Όποιος από αυτούς το επιθυμεί ας βοηθήσει στον δικαστικό αγώνα.
    Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας περιμένει.
    Σήμερα κιόλας υποβάλλω καταγγελία ηλεκτρονικά στις Ευρωπαϊκές Αρχές.
    Θέλω να τους δω να τρέχουν. Και θα τρέξουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα ζητήσουμε το τσμεδε-εταα να εξαιρεθεί απο το κεαο γιατί έχει άλλο τρόπο ασφάλισης. Δηλαδή ασφαλίζει ιδιότητα και όχι εργασία. Στα υπόλοιπα ταμεία ασφαλίζεται η εργασία. Δεν μπορεί να απειλεί η πολιτεία τους μηχανικούς με φυλάκιση και κατασχέσεις μόνο και μόνο επειδή είναι υποαπασχολούμενοι-άνεργοι και μηχανικοί και να τους υποδεικνυεί να πάψουν να είναι μηχανικοί αν θέλουν να γλιτώσουν. Αυτό δεν έχει καμία λογική και επιτίθεται ευθέως σε δημιουργικές δυνάμεις του τόπου όπως οι μηχανικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή