Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πρόσκληση του ΣΜΗΒΕ για Γενική Συνέλευση

Θεσσαλονίκη 09/07/2013
Αρ. Πρωτ.: 8196
Προς Διοικητικά Συμβούλια
Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης
Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών / Τμ. Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας
Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων – Τοπογράφων Βορ. Ελλάδος
Συλλόγου Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Βορ. Ελλάδας
Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης
Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης
Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας
ΕΜΔΥΔΑΣ
Ενωση Διπλωματούχων Μηχανικών Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης
ΣΜΕΔΕΚΕΜ
Σ.Π.Ε.Δ.Ε.Θ. & Κ.Μ
ΤΕΕ
ΤΕΕ / ΤΚΜ
ΠΣΔΜ-Η

Ο ΣΜΗΒΕ με απόφαση του Δ.Σ. στη συνεδρίαση της 01/07/2013 πήρε την απόφαση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ – Μ. Αλεξάνδρου 49 (Νέα παραλία) και στην οποία καλεί όλους τους Συλλόγους-Σωματεία και Ενώσεις Μηχανικών Θεσσαλονίκης – Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και το Δικηγορικό, Ιατρικό και Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με θέμα: Ασφαλιστικό – Προγραμματισμός δράσης.
Ο ΣΜΗΒΕ έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα δυναμικές κινητοποιήσεις και καλεί όλο τον κλάδο των μηχανικών, αλλά και τους Συλλόγους ειδικοτήτων του κοινού μας ταμείου ΕΤΑΑ σε συμμετοχή, κοινή οργάνωση και συντονισμό. Επίσης, σε συνεννόηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων (ΠΣΔΜ-Η) έχει ήδη αποφασιστεί και χρήση κάθε νομικού μέσου προς τη κατεύθυνση αυτή.
Στόχος μας είναι η εφ’ όλης της ύλης ανακίνηση του θέματος του ΤΣΜΕΔΕ και του ΕΤΑΑ (εισφορές, κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κλπ). Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη και χρήσιμη, στην κατεύθυνση της όσο το μεγαλύτερο μαζικής συμμετοχής σε δράσεις που θα συναποφασιστούν.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σας, προσδοκώντας στη συνεργασία μας.
Με τιμή
Για το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου