Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Αιφνιδιαστική μετακίνηση υπαλλήλων του ΤΕΕ, σε θέσεις εργαζόμενων συμβασιούχων

Αναδημοσιεύουμε ψήφισμα της ΕΜΔΥΔΑΣ Αττικής για τις αιφνιδιαστικές μετακινήσεις υπαλλήλων του ΤΕΕ, σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΤΕΕ είχε προκηρύξει 24ωρη απεργία.

Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2011

Αρ. Πρωτ. :3346
ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ πληροφορήθηκε για την αιφνιδιαστική μετακίνηση υπαλλήλων του ΤΕΕ, σε θέσεις εργαζόμενων συμβασιούχων, οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Οι εσπευσμένες αυτές μετακινήσεις έγιναν με την επίκληση «έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών» χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων Προϊσταμένων και δεν τηρήθηκε ούτε η τυπική διαδικασία που προβλέπεται από τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, καθώς έγινε ερήμην των υπαλλήλων που μετακινούνται. Είναι σαφές ότι δεν στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των μηχανικών ούτε στην «εύρυθμη λειτουργία του ΤΕΕ», αλλά στην αυθαίρετη προσπάθεια της διοίκησης για στοιχειώδη κάλυψη των κενών που θα δημιουργηθούν από την απόλυση δεκάδων εργαζομένων.
Το Δ.Σ. της Ένωσης μας εκφράζει την αμέριστη υποστήριξη του στον αγώνα των συμβασιούχων που διεκδικούν μόνιμη και σταθερή εργασία και είναι αρωγός στα δίκαια αιτήματά τους προς τη Διοίκηση του ΤΕΕ, για:
  • Σεβασμό του δικαιώματος των εργαζόμενων συμβασιούχων στο ΤΕΕ στην σταθερή εργασία, την ασφάλιση και τις αξιοπρεπείς αποδοχές.
  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων έξι και πλέον μηνών στους συμβασιούχους.
Για το Δ.Σ.
της
ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος                                Η Αν. Γεν. Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου