Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

O ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής προσυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την απεργιακή τους κινητοποίηση στις ΥΔΟΜ των ΟΤΑ από 14 έως 24 Μαρτίου

O ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής προσυπογράφει την κοινή ανακοίνωση των ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την απεργιακή τους κινητοποίηση στις ΥΔΟΜ των ΟΤΑ από 14 έως 24 Μαρτίου.







Ψήφισμα του ΣΑΔΑΣ-Τμήμα Αττικής

Στήριξη και συμμετοχή των μελών του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής στις δράσεις που περιγράφονται στην κοινή ανακοίνωση των ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ για την απεργιακή τους κινητοποίηση από 14 έως 24 Μαρτίου.

Απεργία – αποχή στο διάστημα μεταξύ 14 και 24 Μαρτίου κήρυξαν στις Υπηρεσίες Δόμησης τρεις Ομοσπονδίες του δημοσίου (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ), αντιδρώντας «στη γενικευμένη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων Δημόσιων Λειτουργιών». Παράλληλα, Οι Ομοσπονδίες κηρύσσουν πανελλαδική στάση εργασίας για τις 23 Μαρτίου, από τις 9.00 ως τις 12.00.

Το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής καλεί τα μέλη του να στηρίξουν είτε να συμμετάσχουν στις δράσεις που περιγράφονται στην κοινή ανακοίνωση των πιο πάνω Ομοσπονδιών που επισυνάπτονται στο παρόν.






Ακολουθεί συνημμένη η κοινή ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΕΜΔΥΔΑΣ, ΠΟΜΗΤΕΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου