Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ παρουσίασε δημοσίως το νέο ΠΕΣΔΑ

Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ παρουσίασε δημοσίως το νέο ΠΕΣΔΑ (ολόκληρη η παρουσίαση)

Το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Αττικής παρουσιάστηκε δημόσια με πρωτοβουλία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Πετρούπολη .

Για άλλη μια φορά το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απέδειξε πως η παρουσία και η φωνή των κινημάτων μπορεί να σπάσει την αφωνία που υπάρχει για το συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης , τα εργολαβικά συμφέροντα και το συνεχιζόμενο έγκλημα στα δυτικά της Αττικής .

Στις 30/6 ο κ. Πατούλης έστειλε επιστολή στους βουλευτές , στους δημάρχους , στους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους με την οποία τους ζητά να στείλουν τις προτάσεις τους στο προσωπικό του mail μέχρι τις 31/7 χωρίς να τους κοινοποιήσει το σχέδιο του νέου ΠΕΣΔΑ!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει –στο μέτρο του δυνατού- το κενό της ενημέρωσης , υπερβαίνοντας ενδεχομένως και τον ίδιο του το ρόλο.

Ταυτόχρονα το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο, η όποια συζήτηση για το ΠΕΣΔΑ και η διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με συνοπτικές διαδικασίες .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου