Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ: Σχετικά με τη λειτουργία των Υ.ΔΟΜ.


Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Μαυρομματαίων 17, 104 34 ΑΘΗΝΑ
τηλ: 210-88.16.583 fax: 210-82.59.410 e-mail: emdydas@tee.gr URL: www.emdydas.gr
Αθήνα, 12/12/2018
Αρ. Πρωτ.: 7617
Προς: Α' βάθμιες Ενώσεις
Θέμα: Σχετικά με τις Υ.ΔΟΜ.

Συνάδελφοι/σες

Ενόψει της εκδίκασης της αίτησης ακύρωσης και της αίτησης αναστολής που έχουμε καταθέσει στο ΣτΕ για τη μη υλοποίηση του άρθρου 2, της παραγράφου 4 της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταθάκη (ΦΕΚ Β’ Τεύχος 3136/31-07-18), συνδυαστικά με το άρθρο 36, παρ.3 του ν.4495/17 (κατηγορία 3), αλλά και ενόψει της αναμενόμενης Υπουργικής Απόφασης για τη στελέχωση και τη λειτουργία των Παρατηρητηρίων Δόμησης σας καλούμε να απευθυνθείτε Πανελλαδικά στους συναδέλφους μας που απασχολούνται στις ΥΔΟΜ, ώστε να συλλέξουμε τις παρακάτω πληροφορίες

Α. Με βάση τη δίμηνη εμπειρία από τη λειτουργία του e-άδειες (με αυτόματη έκδοση οικοδομικών αδειών που ανήκουν στην κατηγορία 3), ενδιαφερόμαστε για: 

Τον αριθμό των αιτήσεων για έκδοση βεβαιώσεων όρων δόμησης 

Τον αριθμό των εκδοθεισών βεβαιώσεων όρων δόμησης 

Τον αριθμό των εκδοθέντων οικοδομικών αδειών που εκδόθηκαν αυτόματα από το πληροφοριακό σύστημα και αφορούν στην κατηγορία 3 

Τον αριθμό των αιτήσεων που αφορούν στη διαδικασία προέγκρισης οικοδομικής άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Υ.Α. ΦΕΚ 3136/31-07-18, Τεύχος Β’. 

Τυχόν λάθη των αιτούντων που παρατηρήσατε στον έλεγχο των εκδοθεισών οικοδομικών αδειών που ανήκουν στην κατηγορία 3. 

Β. Για τον αριθμό και τη στελέχωση των ΥΔΟΜ της περιοχής σας, το πλήθος των Διοικητικών πράξεων στις οποίες προβαίνουν ετησίως και την έκταση της περιοχής ευθύνης καθεμιάς.

Γ. Οποιοδήποτε άλλο θέμα οι συνάδελφοι μας που υπηρετούν σε αυτές εκτιμούν ότι αφορά τη λειτουργία τους (μηχανογραφικός εξοπλισμός, Νομική Κάλυψη, Νομοθεσία, εκπαίδευση – επιμόρφωση) κλπ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και αναμένουμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου