Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών: Το δικό μας ΟΧΙ

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών: Το δικό μας ΟΧΙ

Αιφνιδιαστική και δυναμική παρέμβαση κατά των πλειστηριασμών σήμερα στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα κάτω από την εξέδρα των επισήμων.

Δεκάδες μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών έσπασαν σήμερα τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων και μετά από έντονες αψιμαχίες κατάφεραν να αναρτήσουν πανό με σύνθημα Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεπικουρούμενες από ΜΑΤ προσπάθησαν να αποσπάσουν το πανό από τα χέρια συναγωνίστριας και, αφού απέτυχαν, στη συνέχεια δοκίμασαν να παρεμποδίσουν την ανύφωσή του. 

Το πανό όμως με τη βοήθεια των μπαλονιών σηκώθηκε ψηλά, στέλνοντας το μήνυμα σε εκατοντάδες κόσμου που είτε παρακολουθούσαν την παρέλαση, είτε κυκλοφορούσαν στην πλατεία Συντάγματος.

Στη συνέχεια το πανό μπήκε και πάλι μπροστά προκειμένου να ανεβούμε στο χώρο της παρέλασης, πλην όμως κατέστη αδύνατο μετά την περικύκλωση από τα ΜΑΤ και την αστυνομία. Συλλήψεις ή προσαγωγές αποφεύχθηκαν χάρη στη μαζική παρέμβαση των συναγωνιστών.

Μετά την "καταδρομική επιχείρηση" στην Ακρόπολη σειρα είχε σήμερα η παρέλαση στο Σύνταγμα. Η αρπαγή και η λεηλασία των λαϊκών περιουσιών δεν θα περάσει.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες
























Δείτε τα βίντεο

2 σχόλια: