Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Αγγελία για Πολιτικούς Μηχανικούς_έτος 2018

Διαβάζουμε στην παρακάτω αγγελία που δημοσιεύτηκε στις 10.03.18 :

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί 30-49 ετών, με εμπειρία και δελτίο ανεργίας τουλάχιστον 12 μηνών (απαραίτητα) για πρόσληψη μέσω προγράμματος Ο.Α.Ε.Δ. Απαραιτήτως αποστολή βιογραφικών με φωτογραφίες και μέσω email. Αμοιβή: 600ευρώ 

Επειδή αρκετοί/ες συνάδελφοι/ισσες στην ΠΡ.Ε.Σ.Α. ανήκουμε στο ηλικιακό group που περιγράφεται στην παραπάνω αγγελία και επειδή διευκρινίζεται πως είναι απαραίτητη η αποστολή φωτογραφίας θα θέλαμε να στείλουμε στον συγκεκριμένο εργοδότη και στους ομοίους του την παρακάτω άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία: 

Καλούμε τις/τους συναδέλφισσες/ους πολιτικούς μηχανικούς να επιλέξουν το δρόμο των συλλογικών αγώνων ενάντια στη σύγχρονη εργασιακή εκμετάλλευση που αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς τους. Μια κρίσιμη μάχη που θα δοθεί το επόμενο διάστημα είναι η διεκδίκηση Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στον κλάδο μας. Με αυτό ακριβώς το θέμα πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 19.00 στην Αθήνα (κτίριο ΤΕΕ, Νίκης 4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου