Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ανακοίνωση Συμπαράστασης σε συναδέλφους του Δήμου ΑΓ. Παρασκευής

        Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.

ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ  ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ  ΑΝΩΤΑΤΩΝ  ΣΧΟΛΩΝ

ΑΧ. ΠΑΡΑΣΧΟΥ 98-100,  114 75  ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ:210 64.64.282           FAX:210 64.61.296  e-mail: emdydasattikis@tee.gr URL: www.emdydas-attikis.gr

Αθήνα, 29 Μαΐου 2017


Αρ.Πρωτ: 4442                                                        
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Το Δ.Σ. της ΕΜΔΥΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την συμπαράστασή του στους συναδέλφους μας Δημήτριο Κλεφτοδήμο, Αναστασία Χριστοπούλου, Ιωσήφ Νομικό και Νικόλαο Θεοδωρίδη, οι οποίοι δικάζονται στις 15/6/2017 στο 3ο Τριμελές Πλημ/κείο Αθηνών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έλθει σε γνώση μας εκτιμούμε ότι ως μέλη της Επιτροπής Κρίσης Αυθαιρέτων κατασκευών της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αγ. Παρασκευής ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες στο πλαίσιο άσκησης των υπηρεσιακών καθηκόντων τους και της εξυπηρέτησης του Δημοσίου συμφέροντος.
Πάγια θέση της Ένωσής μας είναι:
·      ΟΧΙ  στην ποινικοποίηση της εργασίας μας.
·      ΟΧΙ στην "εύκολη" παραπομπή σε δικαστικές και πειθαρχικές διώξεις συναδέλφων οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν (ενώπιον ακροατηρίου) την οφθαλμοφανή αθωότητά τους, ενώ θα μπορούσε να είχε εκδοθεί πράξη του αρμόδιου εισαγγελέα για απαλλαγή τους, ώστε ούτε οι συνάδελφοι να ταλαιπωρούνται (με πολλαπλές επιπτώσεις ψυχολογικές, οικονομικές, υπηρεσιακές κα) αλλά ούτε να επιβαρύνονται τα πινάκια των δικαστηρίων με υποθέσεις και να διευκολύνεται το έργο της δικαιοσύνης.

Κατόπιν αυτών, ευελπιστούμε στην αθώωση των προαναφερόμενων συναδέλφων και την αποφυγή των σοβαρών συνεπειών για τους ίδιους αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου