Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση διεκδικεί να αποτελέσει μια ηχηρή αριστερή, ριζοσπαστική, αγωνιστική φωνή μέσα και έξω από το ΤΕΕ.


Εκλογές στο ΤΕΕ 20 Νοέμβρη



Η Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση (ΑΡ.ΑΓ.έ.Σ) συγκροτήθηκε ως μετωπική παράταξη από την Αριστερή Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζόμενων Μηχανικών, την Αριστερή Στροφή, τη Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών, την Τομή–Αυτόνομο Δίκτυο Μηχανικών και από ανένταχτους και ανένταχτες συναδέλφους. 

Η Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση διεκδικεί να αποτελέσει μια ηχηρή αριστερή, ριζοσπαστική, αγωνιστική φωνή μέσα και έξω από το ΤΕΕ. Τη φωνή των μισθωτών μηχανικών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, των σκληρά πληττόμενων αυτοαπασχολούμενων που στην πλειοψηφία τους είναι πλέον «επικηρυγμένοι» από εφορίες και ΤΣΜΕΔΕ, των άνεργων μηχανικών, όλων αυτών που αντιλαμβάνονται ότι τα επόμενα χρόνια χρειάζεται να υπάρχει μια ισχυρή αντιπολίτευση προς το “σύστημα” ΤΕΕ και τους διαχειριστές του.

Στις εκλογές της 20 Νοέμβρη η ψήφος σου μετράει για το αν θα δοθεί από τους συναδέλφους προς τη κυβέρνηση ένα γενικό σήμα συναίνεσης ή ανυπακοής σε αυτό που συμβαίνει. Μετράει για το αν ο νόμος για το ασφαλιστικό θα καταφέρει να εφαρμοστεί ή θα καταρρεύσει. Μετράει για το αν για τους μισθωτούς με μπλοκάκια θα σημάνει μειώσεις μισθών από 20% έως 30% ή θα πληρώσουν τελικά οι εργοδότες. Μετράει για το αν αύριο θα συνεχίσει να υπάρχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αξιοπρεπείς συντάξεις. Μετράει για το τι θα γίνει τελικά με τα αποθεματικά στην Τράπεζα Αττικής

Γι’ αυτό σας καλούμε να βρεθούμε μαζί για να οργανώσουμε την αντίσταση και να στηρίξετε την ΑΡΑΓΕΣ και με την ψήφο σας.

Κώστας Πίττας, μέλος της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών,
γραμματεία Ομοσπονδίας τ. Υπ. Ανάπτυξης

Οι υποψήφιοι που στηρίζει η Εργατική Αλληλεγγύη και συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΑΡΑΓΕΣ είναι οι παρακάτω:

• Για το Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο για Αντιπροσωπεία ΤΕΕ: Στο Περιφερειακό Τμήμα Αττικής: Βάια Γκούμα, Γιάννης Θεοχάρης, Δήμητρα Κυρίλλου, Κώστας Πίττας, Βασίλης Συλαϊδής, Νίκος Σμπαρούνης.

• Για το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας: Λευτέρης Αραμπατζής, Θανάσης (Σάκης) Κολότσιος, Δήμητρα Κομνιανού, Γιάννης Μήτζιας.

• Στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας: Δημήτρης Αδάμου.

• Στην Επιστημονική επιτροπή Χημικών Μηχανικών: Δημήτρης Λάμπρου.

Εκδήλωση-παρουσίαση των θέσεών της οργανώνει η ΑΡ.ΑΓ.Ε.Σ. Στις 14/11 στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ στις 7μμ. Θα προηγηθεί στις 10/11 πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της παράταξης στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου