Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σε ευχαριστούμε πολυαγαπημένη μας τράπεζα

"Διευκολύνσεις" από την Attica Bank για τις οφειλές ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ. Πληρώστε βρε τις εισφορές της, η τράπεζα μας έχει έξοδα...
Η Τράπεζα ανταποκρινόμενη σε επιστολές του ΕΤΑΑ και στην πολύχρονη συνεργασία με το ταμείο, ανακοίνωσε την πρόθεση της για την εξυπηρέτηση εξόφλησης ασφαλιστικών οφειλών στο σύνολο των ασφαλισμένων, με σύστημα διευκόλυνσης ανάλογο της εξόφλησης οφειλών στο Δημόσιο.
Οι Δυνατότητες είναι οι ακόλουθες:
Α. Εφάπαξ εξόφληση ρυθμισμένων ασφαλιστικών εισφορών

Β. Πληρωμή δόσης ρύθμισης

Γ. Πληρωμή τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών (6μηνο ειδοποιητήριο)
Δ. Πιστωτική κάρτα ΕΙΣΦΟΡΩΝ


Στα προγράμματα διευκόλυνσης θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι υφιστάμενοι τύποι καρτών visa της Attica Bank.
Χορηγείται προνομιακό επιτόκιο εκτοκισμού εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών: 7,50% πλέον εισφοράς Ν. 128/75 (σήμερα 0,60%).Το ποσό της χρέωσης θα είναι άτοκο σε περίπτωση που ο κάτοχος αποπληρώνει το σύνολο της μηνιαίας οφειλής (full payment) είτε μέσω πάγιας εντολής εξόφλησης του λογαριασμού, είτε με μετρητά, είτε μέσω e-banking.
Σε περίπτωση που ο κάτοχος εξοφλεί το ελάχιστο ποσό της οφειλής τότε ο εκτοκισμός θα λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τα ισχύοντα για τον κάθε τύπο κάρτας, επιτόκια. Η πιστωτική κάρτα, παράλληλα με την υπόλοιπη χρήση της (αγορές, ανάληψη μετρητών) θα μπορεί να χρησιμοποιείται και για την εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών εφόσον επαρκεί το πιστωτικό όριο της κάρτας. Εξαιρούνται οι πιστωτικές κάρτες εισφορών των οποίων το όριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ή ανάληψη μετρητών.
Σε περίπτωση που το υφιστάμενο πιστωτικό όριο της κάρτας δεν επαρκεί ο κάτοχος δύναται να ζητήσει από την Attica Bank αύξηση πιστωτικού ορίου για την έγκριση του οποίου ισχύουν τα πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας.
Στο έγγραφό της προς το ΕΤΑΑ, η Attica Bank προτείνει τη σύσταση κοινής ομάδας εργασίας, η οποία πλέον των δυνατοτήτων εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών, θα εξετάζει όλες τις λοιπές δυνατότητες συνεργασίας σε μια επωφελή αμοιβαία αποδοτική βάση.

4 σχόλια:

  1. XA XA XA... Τι διεκολύνσεις είναι αυτές! Τρέχω να πληρώσω άμεσα τις εισφορές μου και επιπλέον θα μεταφέρω στην τράπεζα όλες μου τις καταθέσεις οι οποίες είναι αρνητικές (δηλαδή χρέη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επώνυμα και με την ιδιότητα του ΠΕΛΑΤΗ της Τράπεζας θα απαντήσω ευγενικά όπως πάντα: Να πάτε να γαμηθείτε ρε τοκογλύφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να που πάνε τα λεφτά μας βρε παιδιά, σε φιλανθρωπίες?

    H attica bank στηριζει το κοινωνικο παντοπωλείο της αποστολής στο Ηρακλειο Αττικής.
    http://www.zougla.gr/goodnews/article/i-atica-bank-stirizi-to-kinoniko-pantopolio-tis-apostolis-sto-iraklio-atikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανελέητες αυξήσεις , που θα έρθουν κι άλλες αν αυξηθεί ο ΦΠΑ στα φάρμακα που θα επιβαρύνει κι άλλο τα ασφαλιστκά ταμεία, το στε, για όλα μα για όλα υπάρχουμε εμείς!!!(το τσεμεδε –atticabank!!! τεε ,και οι μηχανικοί),(κατανοητός ο αυτοσαρκασμός!)
    Καλή είναι η φιλανθρωπία(και με τα λεφτά των άλλων?), στους ασθενέστερους! αυτούς που έχουν πληγεί! δεν το αμφισβητεί κανένας… (τέτοια υπερηφάνεια και συγκίνηση, είχα από της 25 Γενάρη, να νιώσω γι αυτό το μοιράζομαι μαζί σας)
    Αλλά ΟΧΙ όταν γίνεται μπροστά στις ΚΑΜΕΡΕΣ…
    Τότε μάλλον κάτι άλλο καλύπτει!
    είναι ΠΑΓΙΑ και ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ…

    έλεος….

    ΑπάντησηΔιαγραφή