Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Ο ΠΣΔΑΤΜ καλεί στη κινητοποίηση της Τρίτης 16/6, στο Υπουργείο Εργασίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΠΣΔΑΤΜ καλεί στη κινητοποίηση της Τρίτης 16/6, στο Υπουργείο Εργασίας
Kalogiannakis Michalis's photo. Στις 30 Ιουνίου, ο ασφαλιστικός φορέας των μηχανικών (ΕΤΑΑ) έχει προγραμματίσει να αναρτήσει την πρόσκληση για καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών του πρώτου εξαμήνου του 2015, που θα περιλαμβάνουν αμείωτες τις υπέρογκες μνημονιακές αυξήσεις και θα πρέπει να καταβληθούν με προθεσμία την 31 Ιουλίου.
Απέναντι σε αυτή την αθέτηση της ρητής προεκλογικής δέσμευσης από τις σημερινές κυβερνητικές δυνάμεις, για την άμεση κατάργηση των μνημονιακών αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές, που έχουν ήδη αποδειχθεί καταστροφικές, τόσο για τους ασφαλισμένους όσο και τα ίδια τα έσοδα του Ταμείου, το ΔΣ του Παελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (ΠΣΔΑΤΜ):
Καλεί τους Αγρονόμους & Τοπογράφους Μηχανικούς σε αγωνιστική συγκέντρωση, στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) την Τρίτη, 16/6, ώρα 09:00, διεκδικώντας:
Να καταργηθούν άμεσα οι μνημονιακές αυξήσεις στις εισφορές.
Να ανασταλεί η ανάρτηση της πρόσκλησης για την καταβολή εισφορών από το ΕΤΑΑ, μέχρι να γίνει η σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Καλεί όλους τους φορείς των μηχανικών, όλους τους συναδέλφους καθώς και τους συνασφαλισμένους άλλων κλάδων στο ΕΤΑΑ, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην επείγουσα αυτή κινητοποίηση.
Το ΔΣ του ΠΣΔΑΤΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου