Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τι δουλειά έχει η αριστερά στα πάνελ μαζί με τους νεοναζί?

Αναδημοσιεύουμε από το skai. Εμείς απλά ρωτάμε τώρα θα καταλάβουν οι βουλευτές και τα στελέχη της αριστεράς, ότι δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση, κανένα διάλογο με τους νεο-ναζί? Δεν το ήξεραν τόσο καιρό?

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με τον πιο χυδαίο τρόπο στην Λιάνα Κανέλλη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.
Άγριος καβγάς ξέσπασε πριν λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Οι δυο συνομιλητές άρχισαν να διαφωνούν έντονα πάνω σε σημαντικά κοινωνικοπολιτικά θέματα, μέχρι που κάποια στιγμή ο Κασιδιάρης σηκώθηκε εκτός εαυτού από τη θέση του, έριξε ένα ποτήρι γεμάτο νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, που καθόταν δίπλα του και σχεδόν όρμησε πάνω στην Λιάνα Κανέλλη προσπαθώντας να την χτυπήσει με χαστούκια και γροθιές, μερικές από τις οποίες βρήκαν τον στόχο τους. Η Λιάνα προσπάθησε να αμυνθεί ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τους υπόλοιπους εμβρόντητους καλεσμένους, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Η εκπομπή διακόπηκε εκτάκτως και συνεχίστηκε μετά από λίγα λεπτά με την αποχώρηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ λέγεται πως ο Εισαγγελέας ζητά την άμεση σύλληψή του. Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Δείτε το απόσπασμα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου