Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι περήφανοι εργολάβοι μας...

Θαυμάστε θράσος των περήφανων ελλήνων εργολάβων μας. Πρόθυμοι υπηρέτες της πολιτείας του μνημονίου θέτουν εαυτούς, υπαλλήλους και εξοπλισμό στην υπηρεσία του κράτους για να φτιάξουν φράχτες και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί μας θυμίζει κάτι σε συλλόγους εκδοροσφαγέων, εμάς πάλι; Τους υπαλλήλους τους ρώτησαν; Το επόμενο βήμα θα είναι να αναλάβουν οι ίδιοι τη φύλαξη; Μπα απλή ταξική συνείδηση είναι, πως θα κρατήσουν χαμηλά τα μεροκάματα, μέσω της καταστολής, του φόβου της απέλασης, της υποτίμησης της εργασίας των μεταναστών εργατών που τόσο εκμετελλεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Το επίσημο έγγραφο είναι εδώ :

Αριθ. Πρωτ. 431
Προς
Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
κ. Χρήστο Παπουτσή
Θέμα : Επισκευή στρατοπέδων για υποδοχή μεταναστών.
Κύριε Υπουργέ,
Η Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Π.Ε.Δ.Μ.Ε.Δ.Ε.) μετά τις αναγγελίες σας για την άμεση ανάγκη επισκευής στρατοπέδων για την υποδοχή μεταναστών, καθώς και για την κατασκευή τείχους προστασίας συνόρων, λόγω του επείγοντος της κατάστασης, επιθυμεί να θέσει τα μέλη της, μικρές και μεγάλες εργοληπτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στην υπηρεσία της Πολιτείας προκειμένου να συνδράμουν με όσα μέσα μπορούν στην επίτευξη του δύσκολου αυτού έργου.
Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, η Διοίκηση της Ένωσης καθώς και τα μέλη της, με την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που διαθέτουν (μηχανικό εξοπλισμό - έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό) τίθενται στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουν στους στόχους του Υπουργείου σας για την καλύτερη και ταχύτερη ολοκλήρωση των ως άνω έργων.
Με εκτίμηση,
Για την ΠΕΔΜΕΔΕ,
Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

1 σχόλιο:

 1. Όταν η ανάγκη του συνανθρώπου, η απόγνωση...
  γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης,
  τότε δε μιλάμε για την αδηφάγα όρεξη κάθε λογής επιχειρηματία και εργολάβου
  να βγάλουν κέρδος στις πλάτες των καταφρονεμένων,
  μιλάμε για τη σύγχρονη Ανθρωποφαγία
  την πρώτη μετά την προϊστορική περίοδο του ανθρώπου...
  Είναι τα ίδια Ανθρωποειδή,
  που τρέχουν να κατασκευάσουν
  πάνω στα ερείπια των βομβαρδισμένων πόλεων.
  Ε.Μ

  ΑπάντησηΔιαγραφή