Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο 11/1

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο 11/1


Αντιπολεμικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις, με κοινό δελτίο τύπου καλούν σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 14:00 στο Σύνταγμα.

Κοινό κάλεσμα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο προς την Αμερικάνικη πρεσβεία

Σάββατο 11/1, 2μμ Σύνταγμα

Οι αντιπολεμικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις που υπογράφουμε τη δήλωση αυτή αναγνωρίζουμε την ανάγκη να συντονίσουμε τη δράση μας μέσα στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σχολές και γειτονιές, να συμβάλουμε από κοινού στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή με επίκεντρο το Ιράκ και το Ιράν μετά την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και τις απειλές νέων χτυπημάτων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ενώνουμε τη φωνή μας με τα αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο και απαιτούμε καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δολοφονικά χτυπήματα. Στην κατεύθυνση αυτή θα προχωρήσουμε σε συλλαλητήριο το Σάββατο 11 Γενάρη, 2 μμ Σύνταγμα και πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός, Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο, Αναμέτρηση, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡΑΣ, Αριστερό Ρεύμα, ΔΕΑ, Ιντιφάντα – Αντιμπεριαλιστικό Μέτωπο, κ.ο. Ανασύνταξη, Κρίση και Κριτική, Κ-σχέδιο, ΛΑΕ, Παρέμβαση, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική και Διεθνιστική Αριστερά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου