Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών συμμετέχει στο Συλλαλητήριο ενάντια στην αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση - Μουσική διαμαρτυρία επιστημόνων

Η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών συμμετέχει στο Συλλαλητήριο ενάντια στην αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση 
και καλεί σωματεία, συλλογικότητες και κάθε εργαζόμενο στις 17.00μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ΑΣΜ που έχει οριστεί για την Παρασκευή 12/02 στις 20.00μ.μ. θα διεξαχθεί υπο την αίρεση των εξελιξεων της κινητοποίησης.


Όλοι αύριο (12-2) στην συγκέντρωση των Επιστημονικών Φορέων στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 14:00 και μετά στην συγκέντρωση των αγροτών στις 17:00! Άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου καμία παραχώρηση στις προτάσεις Κατρούγκαλου!



Συγκέντρωση - μουσική διαμαρτυρία των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων κατά του ασφαλιστικου κατρούγκαλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Όπως υπογραμμίζουν, οι νέες προτάσεις του υπουργού Εργασίας για το ασφαλιστικό εξακολουθούν να έχουν δημοσιονομικό χαρακτήρα και αφορούν την επόμενη τριετία. Δε βασίζονται σε αναλογιστική μελέτη που να δείχνει τη βιωσιμότητα του συστήματος και την ενδυνάμωση του παραγωγικού ιστού της χώρας. Οι επιστημονικοί φορείς δεν μπορούν να συμφωνήσουν με προτάσεις που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και αποτελούν φορολογία και όχι εισφορά στο ασφαλιστικό σύστημα. Επιπλέον, δεν είναι αποδεκτή η πρόταση δημιουργίας Ενιαίου Ταμείου.

Οι επιστημονικοί φορείς εμμένουν στη θέση τους για απόσυρση του συγκεκριμένου κυβερνητικού σχεδίου για το ασφαλιστικό και καλούν όλους και όλες να συμμετάσχουν μαζικά στη παραπάνω εκδήλωση-μουσική διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου