Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Διακοπή πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές


Σήμερα με απόφαση του υπουργείου έγινε διακοπή της πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα buildingcert για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές. Η προσπάθεια εξαθλίωσης των χιλιάδων συναδέλφων που στηρίζουν την επιβίωσή τους στο μικρό εισόδημα από τα ενεργειακά πιστοποιητικά πέτυχε το στόχο της. Ο στόχος ο δικός μας παραμένει ένας. Δεν δεχόμαστε κατακερματισμό των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με συνεχείς πιστοποιήσεις μέσω εξετάσεων. 
Το ΤΕΕ απουσιάζει επιδεικτικά από όλα τα θέματα (παρεπιπτόντως ανακοίνωση για τις εκλογές θα βγάλει ο Πρόεδρος, όπως στο δημοψήφισμα;), το Υπουργείο παλινωδεί σε βάρος των συναδέλφων.

Διακοπή πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές Διακοπή πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές:

Σε συνέχεια σχετικής εντολής του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων, Υπηρεσίας του ΥΠΑΠΕΝ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του Αρχείου Ενεργειακών Επιθεωρήσεων, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, η πρόσβαση στο Αρχείο Ενεργειακών Επιθεωρήσεων των Επιθεωρητών που δεν έχουν συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή, δεν θα είναι εφικτή.

Πηγή: http://www.b2green.g...D=27685&lang=el

6 σχόλια:

  1. η απόλυτη ξεφτίλα. με τι μούτρα θέλω να ξέρω έδωσαν εξετάσεις ορισμένοι και με τι μούτρα έκανα και σύλλογο οι επιτυχόντες ο οποίος μάλιστα "αγρίεψε" και απειλεί να ακυρώσει όσα πιστοποιητικά εκδόθηκαν από τις 25 αυγούστου μετά την ανακοίνωση της παράτασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μηχανικοί που θέλουν να ασχοληθούν με τις ενεργειακές επιθεωρήσεις ας δώσουν τις εξετάσεις που ξεχωρίζουν αυτούς που έχουν εξοικοιωθεί με το αντικείμενο. Η όλη διαδικασία έχει οργανωθεί σωστά από το τεε και το υπεκα. Οι μηχανικοί πρέπει να διαβάζουν και να επικαιροποιούν τις γνώσεις τους σαν επιστημονικός κλάδος. Σίγουρα από τα πεα δεν πρόκειται να πλουτίσει κάποιος συμφωνώ με αυτό.Το υπουργείο ορθά εφάρμοσε την προβλεπόμενη διαδικασία και κράτησε το επίπεδο στην διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτανουν τα ρουσφετια πολιτικων καθε τριμηνο....., 500 ατομα την εβδομαδα μπορουν να δωσουν εξετασεις. αφου μερικοι καιγονται τοσο για επιθεωρησεις ας δωσουν εξετασεις...... οποιος εχει γνωση του αντικειμενου περναει ανετα, ..........το γραφω γιατι η αληθεια ειναι οτι αρκετοι ,2 χρονια δεν δινουν εξετασεις γιατι τις θεωρουν δυσκολες ,.............επισης ,μην μου πει καποιος οτι για λογους ιδεολογιας η του παραβολου πολλοι μηχανικοι δεν δωσαν εξετασεις γιατι γελαει και το παρδαλο κατσικι...μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, αλλωστε τα κατοσταρικακια για ανανεωσεις ολοι τα δινουν, ανετα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτρέπετε τέτοιο χυδαίο υβρεολόγιο σε μία άποψη εξ ονόματως αυτών που αρνούνται να δώσουν εξετάσεις και περιμένετε και δικαίωση? Κρίμα για το επίπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κρύψαμε το υβριστικό σχόλιο γιατί προφανώς δε συνάδει με το ύφος του μπλογκ
      Μας συγχωρείτε γιατί η μικρή απουσία μας, δεν επέτρεψε την παρακολούθηση των σχολίων

      Τώρα για τους πρόθυμους με τις εξετάσεις και πιστοποιήσεις συναδέλφους, τι να πει κανείς...νόμος της ζούγκλας

      Διαγραφή
  5. Η μεγαλύτερη ντροπή είναι να υπάρχουν συνάδελφοι που δίνουν πιστοποιητικά με 50€ , ακόμα και με 30€ πολλές φορές. Η απόλυτη ξεφτίλα. Ας αναλογιστούμε κάποτε λοιπόν και εμείς συνάδελφοι τις ευθύνες μας.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή