Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ανακοινώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ για τις εισφορές του Α εξαμήνου του 2013


Αναρτούμε ανακοίνωση που ανέρτησε σήμερα το ΤΣΜΕΔΕ στην ιστοσελίδα του. Τη Δευτέρα θα είμαστε εκεί για να τσεκάρουμε το κατό πόσο τηρούνται αυτά που εδώ και 5 βδομάδες έχουν αποφασιστεί και ακόμα περιμένουμε να υλοποιηθούν.


Καταβολή εισφορών για το Α εξάμηνο του 2013 - Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013
Σύμφωνα με τις αριθμ. 228/29.4.13, θέμα 1α και θέμα 1β αποφάσεις του Δ.Σ του ΕΤΑΑ, οι ασφαλισμένοι του Ταμείου οι οποίοι δεν έχουν καταβάλλει εισφορές για το Α/13, μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Διαχείρισης Εισφορών στην κεντρική υπηρεσία καθώς και στα Υποκ/τα για να καταβάλλουν τις εισφορές του Α/13 άτοκα μέχρι την 30/6/13, σύμφωνα με τις τιμές που ίσχυαν πριν την εφαρμογή του άρθρου 44 του Ν. 3986/11. Επιπλέον θα καταβάλλεται και η εισφορά του ΟΑΕΔ. Το πρόγραμμα είναι τεχνικά έτοιμο από τις 6/6/13 για την κοπή γραμματίων με τις παλιές τιμές.

Βεβαίωση Καταβληθέντων Νοσηλίων - Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013
Σας ενημερώνουμε πως από χθες έχει ανέβει η Βεβαίωση Καταβληθέντων Νοσηλίων. Όλοι οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πάρουν την βεβαίωση για το έτος 2012. Η σελίδα βρίσκετε κάτω από τις Ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

5 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρετε τι γίνεται με όσους έχουν ήδη καταβάλει εμπρόθεσμα τις εισφορές με τις νέες, αυξημένες τιμές; Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη δευτέρα θα κάνουμε κινητοποίηση στο ΤΣΜΕΔΕ όπου θα θέσουμε και αυτό το ερώτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είχατε κάποια απάντηση? Γιατί στο ΤΣΜΕΔΕ δεν έχουν ιδέα..

      Διαγραφή
  3. Γνωρίζετε το κατά πόσο μπορεί ένας συνάδελφος που οφείλει εισφορές παλαιότερων εξαμήνων να κάνει χρήση αυτής της ρύθμισης, για να καταβάλει το Α'εξάμηνο του 2013 εφάπαξ? Δηλ με τον τρόπο που αναφέρει το άρθρο, μπορεί να πληρώσει το Α'/2013 παρόλο που οφείλει παλαιότερες εισφορές ή θα πρέπει να βάλει παράλληλα και τις προηγούμενες οφειλές σε κάποια ρύθμιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν το γνωρίζουμε δυστυχώς, οπότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή