Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Μιά μικρή πρώτη νίκη των μηχανικών απέναντι στο ΤΣΜΕΔΕ

Αναρτούμε την απόφαση του Προέδρου του ΤΣΜΕΔΕ, ως αποτέλεσμα της κινητοποίησης της Δευτέρας 5/12, με την οποία  χορηγείται ασφαλιστική ενημερότητα και ιατροφαρμακευτική κάλυψη για ένα τρίμηνο (!!!!), σε κατηγορίες συναδέλφων (απαράδεκτο το όριο των 30.000 € οικογενειακό εισόδημα μέσα σε δύο χρόνια). Είναι μια πρώτη μικρή νίκη, μένουν ακόμα πολλά να γίνουν.

9 σχόλια:

  1. Η ιατροφαρμακευτική καλύψη ειναι για το 2012, η ασφαλιστική ενημερότητα για το τρίμηνο. Είναι μικρή κατάκτηση, αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων του σωματείου που από το Μάρτη ξεκίνησε τις συγκεντρώσεις και τις παρεμβάσεις στο ταμείο. Θέλει επιμονή και συνέχεια για να κερδιθούν κι αλλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έτσι είναι, αυτό που κυρίως παραμένει είναι το 30.000 € οικογενειακό εισόδημα. Ας το κάνουν 15.000 € ετήσιο ατομικό εισόδημα, με πρόβλεψη και για το 2011, όπου δεν έχουμε υποβάλλει ακόμα δηλώσεις (πχ με υπεύθυνη δήλωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως μέχρι σήμερα 27-12-11, δεν εχουν ενεργοποιηθεί αυτά . Μου είπαν ότι περιμένουν νομική γνωμοδότηση ( με ότι αυτό σημαίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πρέπει να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, πρέπει να ξαναγίνει κινητοποίηση στη ΔΕ του ΤΣΜΕΔΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις 29/12 πήγα στα κεντρικά του ΤΣΜΕΔΕ....αλλά όλοι δήλωναν άγνοια επί του θέματος. Με τα πολλά έκανα αίτηση στο πρωτόκολλο επισυνάπτοντας τα 2 τελευταία εκκαθαριστικά (σύνολο εισοδήματος 0). Ξαναπήγα στις 3 του μήνα για να βρω τον μοναδικό(?) αρμόδιο για το θέμα. Το όνομα του κυρίου Μπρεμπούσης. Μου απάντησε στο ερώτημα για το θέμα, πως θα εξεταστεί το αίτημα από το ΔΣ και αν...Το θεώρησε απίθανο να γίνει και με προέτρεψε να κάνω διακανονισμο!!!!! Ελεος συνάδελφοι, πείτε μου σας παρακαλώ που μπορώ να απευθυνθώ, εκτός αν μας κοροιδεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή όντως μας κοροϊδεύουν, όπως διαπιστώσαμε και εμείς θα ξαναγίνει κινητοποίηση στο ΤΣΜΕΔΕ (μάλλον τη δευτέρα 16/1 το πρωί). Θα ενημερώσουμε σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση συνάδελφε. Παρακαλώ ενημερώστε μας για όποια κινητοποιήση, θέλω να συμμετέχω, καθώς το ίδιο πιστέυω και πολλοί συνάδελφοι. Να δώσουμε δυναμικό παρόν γιατί την κοροιδία δεν την συγχωράμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε τίποτα νεότερο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για δείτε εδώ:
    Ενημέρωση από την κινητοποίηση στο ΤΣΜΕΔΕ
    http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com/2012/01/blog-post_3138.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή