Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

"Νεο κίνημα... αγανακτισμένων!"

"Νεο κίνημα... αγανακτισμένων!"
 
"Νέο κίνημα "αγανακτισμένων" εκδηλώθηκε στο Σύνταγμα, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις του συντριπτικού, ξεγυρισμένου ΟΧΙ ολόκληρης της Ελλάδας. Κατασκήνωσαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος μέλη και πρόεδροι του Eurogroup και της ευρωζώνης. Αλληλέγγυοι από τις ηγεσίες του ποταμιού, του Πασοκ και της ΝΔ και αρκετοί εγχώριοι "φορείς" έσπευσαν να εκδηλώσουν την συμπαράσταση τους μέχρι τελικής πτώσης. Κάποιοι λένε ότι είδανε και μέλη του ΔΝΤ ανάμεσα στους "αγανακτισμένους".
Όλοι μαζί, απειλούσαν ότι θα κρατήσουν την ανάσα τους μέχρι να σκάσουν, αν δεν περάσει το δικό τους. "Οι λαοί να το βουλώσουν", "Οι τράπεζες ενωμένες μπορούν να νικήσουν", "Γερούν γερά", "Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε πουλημένοι", "Υesmen forever","Ελιτ προχώρα, και θα τη φας τη χώρα", "Δώστε τα σπίτια στις ελιτ", "Η τοκογλυφία είναι δικαίωμα", "Θέλουμε κυβέρνηση δοτών", " Αγαπάτε το χρήμα", "Μην ακούτε τους φτωχούς" "Μετανοείτε, έρχεται η βασιλεία των τραπεζών",  είναι μεταξύ των συνθημάτων και των πανό που έχουν αναρτήσει. Χορηγοί  του "κινήματος" η Siemens, η Bayer κα, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο σταθμός Σκάι. To catering έχει αναλάβει η Monsanto.
Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο κάλυψαν το συμβάν. Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι τα αδέσποτα σκυλιά της Αθήνας συγκεντρώθηκαν από μόνα τους στην πλατεία γρυλλίζοντας και γαβγίζοντας τους ασταμάτητα. Ορισμένοι συμμετέχοντες δήλωσαν έντρομοι ότι αν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά από τα αδέσποτα θα αναγκαστούν να προβούν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι μέλος του eurogroup δεν άντεξε τα γαβγίσματα των αδέσποτων και έβαλε τα κλάματα. Μάταια οι άλλοι προσπαθούσαν να του δόσουν κουράγιο, μάλιστα μερικοί νομίζοντας ότι τα σκυλιά του Συντάγματος θα φοβηθούν, άρχισαν και οι ίδιοι να γαβγίζουν και να γρυλλίζουν. Τελικά όλοι οι "αγανακτισμένοι" κατέρρευσαν και άρχισαν να περπατάνε πάνω κάτω στα τέσσερα αφρίζοντας. Γιατροί του ΙΣΑ έσπευσαν στο σημείο, προσπαθώντας να τους θυμήσουν ότι δεν είναι αγελαία ζώα, ενώ μερικά τρελοκομειακά είναι σε επιφυλακή για να μεταφέρουν όσους άρχισαν να "σπάνε" και να γλύφουν τις πληγές τους μετά μανίας...
Κάποιοι θεωρούν ότι το παραπάνω περιστατικό αποτελεί όνειδος για το είδος, άλλοι πάλι θεωρούν ότι για αυτό ευθύνονται τα μεταλλαγμένα που τους προσέφεραν στο καιτεριγκ, άλλοι πάλι λένε ότι φταίνε οι ψεκασμοί, ενώ εργαστηριακές μελέτες γίνονται για να διαπιστωθεί αν η λύσσα της ελιτ είναι μεταδοτική για τον άνθρωπο. Η Βενεζουέλα έστειλε φορτίο από ζουρλομανδύες για τους ασθενείς."
(Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015 από την εφημερίδα:  Στα Τσακίδια )

Μαρία Κασόλα Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ

3 σχόλια:

  1. μετανοείτε, έρχεται η βασιλεία των τραπεζών...καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα! Σου άρεσε, ε;;; Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε...

      Διαγραφή
  2. "Οι λαοί να το βουλώσουν", "Οι τράπεζες ενωμένες μπορούν να νικήσουν", "Γερούν γερά", "Δεν είμαστε αγανακτισμένοι, είμαστε πουλημένοι", "Υesmen forever","Ελιτ προχώρα, και θα τη φας τη χώρα", "Δώστε τα σπίτια στις ελιτ", "Η τοκογλυφία είναι δικαίωμα", "Θέλουμε κυβέρνηση δοτών", " Αγαπάτε το χρήμα", "Μην ακούτε τους φτωχούς" "Μετανοείτε, έρχεται η βασιλεία των τραπεζών"

    Με τις υγειές σας "πρώτη φορά από τ' αριστερά".

    Με τις μαλακίες σας το μόνο που καταφέρατε είναι να δώσετε ψήφους στη ΧΑ.

    Τόσο ανίκανοι πια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή