Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Εκλογές στα ΤΕΕ: Με την ΑΡ.ΑΓ.Ε.Σ.



Η Αριστερή Αγωνιστική Ενωτική Συσπείρωση (ΑΡ.ΑΓ.Ε.Σ.) ετοιμάζεται να συμμετέχει στις εκλογές του ΤΕΕ που θα γίνουν στις 20 Νοέμβρη. Θυμίζουμε ότι η νέα παράταξη συγκροτήθηκε με την στήριξη της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών, της Αριστερής Στροφής, της Τομής, της Αριστερής Αγωνιστικής Παρέμβασης και ανένταχτων μηχανικών. 

Οι υποψήφιοι που στηρίζει η Εργατική Αλληλεγγύη και συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΑΡΑΓΕΣ είναι οι παρακάτω: 

• Για το Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο για Αντιπροσωπεία ΤΕΕ: Στο Περιφερειακό Τμήμα Αττικής: Βάια Γκούμα, Γιάννης Θεοχάρης, Δήμητρα Κυρίλλου, Κώστας Πίττας, Βασίλης Συλαϊδής, Νίκος Σμπαρούνης. 

• Για το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας: Λευτέρης Αραμπατζής, Θανάσης (Σάκης) Κολότσιος, Δήμητρα Κομνιανού, Γιάννης Μήτζιας. 

• Στο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας: Δημήτρης Αδάμου. 

• Στην Επιστημονική επιτροπή Χημικών Μηχανικών: Δημήτρης Λάμπρου. 

«Η νίκη είναι στους αγώνες»

Μετά από καλέσματα της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών και μέσα από μια διαδικασία επανωτών διαπαραταξιακών συναντήσεων –πανελλαδικά- και αντίστοιχης στη Θεσσαλονίκη, η αντικαπιταλιστική αριστερά μαζί με κομμάτια που σπάσανε από το ΣΥΡΙΖΑ και πολλούς ανένταχτους αγωνιστές της αριστεράς κατεβαίνει ενιαιομετωπικά στις εκλογές του ΤΕΕ (20 Νοέμβρη) με την ΑΡ.ΑΓ.Ε.Σ (ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) πανελλαδικά, ενώ στην Κεντρική Μακεδονία με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, μέσα από ευρύτερες ακόμα συμμαχίες. 

Απέναντι στην κοινωνική καταστροφή, την τεράστια ανεργία, τη μετανάστευση, την υποαπασχόληση στον κλάδο, τις κατασχέσεις και το Κ.Ε.Α.Ο. ,τις εξευτελιστικές αμοιβές, το χτύπημα των εργατικών και κοινωνικών κατακτήσεων, την καταλήστευση των αποθεματικών του ΤΣΜΕΔΕ και από το PSI και μέσα από την ATTICA BANK, τις δυσβάσταχτες εισφορές και φορολογία, το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων, τη διάλυση – ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών, απευθυνόμαστε στους συναδέλφους και τους καλούμε να στηρίξουν τις παρατάξεις αυτές, που αγωνίστηκαν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για να έχουμε κοινωνική ασφάλιση, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και όλα αυτά που δικαιούμαστε σαν εργαζόμενοι. 

Αφήνουμε στην άκρη την απογοήτευση που έσπειραν όλες οι μέχρι τώρα διοικήσεις του ΤΕΕ. Γιατί, το πιστεύουμε, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 

Σάκης Κολότσιος, Μηχανολόγος Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου