Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών καλεί σε κοινή Συνέλευση όλων των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ


Εν όψει της επίθεσης που πρόκειται να δεχθούν οι εργαζόμενοι από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κάτω από τις επιταγές του 3ου μνημονίου, η Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών καλεί σε κοινή Συνέλευση όλων των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ, Μηχανικών, Υγειονομικών και Νομικών για το συντονισμό κοινής δράσης ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται

τη Δευτέρα 11/01/2016 στις 18.00 στο ΤΕΕ, 1ος όροφος

Ο νόμος πρόκειται να έρθει στη Βουλή προς ψήφιση εντός του Ιανουαρίου, με πιθανή ημερομηνία την 19/01/2016. Η μαζική παρουσία μας είναι επιβεβλημένη και η δράση μας πρέπει να είναι άμεση.

Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών






Συνάδελφοι,


Τα τελευταία χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων βρισκόμαστε αντιμέτωποι/ες με την απειλή ή και την πραγματικότητα να στερούμαστε ασφαλιστική κάλυψη αλλά και το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία.

Οι πρόσφατες εξελίξεις επιδεινώνουν το πρόβλημα και κάνουν την ανάγκη κινητοποίησης για την αντιμετώπισή του επιτακτική.

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων αναλαμβάνει την πρωτοβουλία μιας ανοιχτής συνάντησης συζήτησης για την συνδιαμόρφωση των θέσεων μας και την οργάνωση του αγώνα μας την Δευτέρα 11.1.2016 στις 5:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Τόνια Κατερίνη

Ο Γεν. Γραμματέας ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Γιώργος Πλατσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου